Skip to main content

Exam PTD???

Baru dpt msg dr SPA...die kate i tak dtg exam on 8.8.9..hehehe taktau pon..sebab maybe die pos ke alamat Penang..and i was supposed to amek exam di Penang cos berdaftar di sana dulu
hehehe dan sah2 la takkan pergi jugak cos 8.8.9 kan my BIG Day!!! hehehe
pastu ni pulak die suh amek lagi and the new date is 3.10.9...hehehe sah2 juge takkan pergi cos that will be my bertandang day =)
memang takde rezeki nak jd PTD kot..after all saya sudah selesa di sini...InsyaAllah
p/s: teringat mase di Penang cancel amek exam PTD sebab MHIK a.k.a my driver lambat bangun + hp abes battery...sampai kan pi ketuk pintu umah die tp tetap tak bgn2 jugak alahai..terus i tiada mood utk berexam hehehehe

Comments

  1. hi dear,
    salam kenal..u tak pg xm pun takpe..sangat la meyeksakan..punya la lama..n starts frm now onwards..ptd kena kontrak kerja 2 tahun..n belum tentu lagi diserap sbg permanent atau tidak..huhu

    ReplyDelete
  2. LG KP500 COOKIE for sale!!! Please visit http://miszbeauty.blogspot.com/2009/08/lg-kp500-cookie-for-sale.html

    ReplyDelete
  3. hi Marlissa: yeke...tu la..i pon mmg mcm dh malas nak pegi

    beauty: wow jual hp..i mang nak cari hp but not into touch screen la yang...sorry ya

    ReplyDelete
  4. kita pun 4 kali dpggl exam PTD tp tak penah p.ada je halangan.skrg ni mcm malas je nk p jwb exam.lgpun keje skrg dh okey rasanye :)

    ReplyDelete
  5. ainulfadz: hehehe tu la...dulu siap semangat beli buku nak jawab exam tp peginye tak hehe

    insp naim: mau ape nyeh

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…