Demam pulak huhuhu =(

September 18, 2009

Huhu saye demam...nak raya ni demam pulak...saje je la tu tak bg pulun rendang, nasi impit, kuah kacang semua..heheh lapar la pulak....demam2 ni cuak gak cos area umah sewa tu kawasan denggi, dh la kdg2 je sembur ubat nyamuk huhu...adoi kepala dah weng2 ni
actually tgh tunggu announcement ni kalau la opis bg half day hr ni...last year dierang kate dpt half day, kalau half day ok la sket..tak la kene redah jam Jalan Tun Razak ptg kang... sempat la singgah Jusco Au2 beli barang nak masak buka hr ni huhuhu
nak balik nak balik nak balik

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. take care yea laling, get well soon utk melantak menu istimewa! kehkehkeh .

    ReplyDelete

Thanks Lovelies