Raya + Cuti berkawen2

September 29, 2009

buai laju2

erkk beratnye

wif my parents

adik2 bujang saya

Yuhuu lama tak berblog..sibuk beraya weehuuu... tahun ni 1st raya at Segamat dulu...pagi raya agak suram cos takde anak2 buah kali ni...kaklong raya di Saudi tahun ni, tak balik since dh balik for my wedding earlier huhu...kakngah pulak tahun ni beraya di umah mertua dulu...so tinggal my parents, us and adik bujang berdua tu je + mak dah (adik my mum) join raya with us tahun ni....mcm biase, saya as ratu air mata, mintak maaf sepatah dua kata kat parents, selebihnye air mate ni je yg melebih2 hehehe..impressed ngan hubby yg berjela2 meminta maaf kat my parents, mcm die lak yg byk buat salah hahaha...then 1st time jugak ni nak meminta maaf as isteri ni...biase la isterinye ni kan kadang2 kuat betah..oh ampun kan dinda kanda hehehe i lap u very much =)

weehuu jumaat ni start cuti balik, sabtu i mau jd pengantin lg, kene pakai inai balik kuikui...cuti sampai hari rabu..double weehuuuu...going to our second mini honeymoon...mini cos satu hari ja...otw from kulai nak ke kl tu sempat la menyinggah..tp syok...the package inclusive of welcome drinks, crabtree & evelyn jojoba set, fruit basket or heart shaped cookies, candle lite dinner, sparkling juice, comp bf for two( ni biase la kan)...and mystery gift for two... this time we chosed water chalet ...weehuuu mintak2 sgt best our romantic getaway ni mcm our first h.moon gak....(but 1st h.moon is the best wink wink hehe)....kalau best hotel ni, i'll let u know hikhik

p/s: seminggu raya bersama suami ni, jd tamak sgt...last Sunday paling payah nak bg die balik Penang sampai saya jatuh demam lg...selalu weekend je we spent our time togeder kan, ok la..ni dah seminggu, saya semakin tamak..oh cepat la dpt keje di sini yang....

LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. hee syoknye nak jd pengantin balik :D inai saya pun dah nak abis dah ni huhu.

    ReplyDelete
  2. nak abes eh...jom la topup balik...hahaha agak2 org kutuk tak eh? hehe

    ReplyDelete
  3. wah..syoknya.... selamat lah kenduri di sana..

    ReplyDelete
  4. omg.
    i was wondering who u are.
    haha.
    sedara baru me!

    ReplyDelete
  5. hehehe haah la...yang bertunang hari raya tu kan =)

    ReplyDelete
  6. haha.yup =)
    wat a small world kak.
    btw.im not publishing about ur event lagi hari tu.
    cepat upload pic.
    boleh grab dari sini

    ReplyDelete
  7. gambar kat penggeli tak byk sgt la...cik abg lupe nak hire photographer hr tu *cit bleh kan
    ade la few pix from my own camera...nanti ye kalau terajin nak upload hikhikhik

    ReplyDelete
  8. boleh pulak lupe eh mende tu?
    adoila =(
    haha.okay.
    nice blog

    ReplyDelete

Thanks Lovelies