Tak Balik =(

October 09, 2009

Mhik balik Penang hari Rabu baru ni..... huhu jadinya minggu ni die tak balik huhu..ade audit pulak hari Isnin so byk sgt kejenye since hari tu dah cuti lama..boring la sigh...jumaat depan baru die balik... so esok saya akan solo molo ke kenduri kawen kawan alahai...bosannye
p/s: nape la selsema batuk ni tak baik2 lg ni...dh seminggu lebih dah ni...idung asek tersumbat je..flam pon sgt byk huhuhuhuwaaaa..jdnye belum rajin nak upload gambar kenduri bertandang & second honeymoon...nanti2 la....srooooottttt

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies