Gf Aisyah dah nak bertunang =)

December 24, 2009

bakal tunangan hehehe

oh tak sabarnye nak tunggu kol 5 hari ni...tak sabar nak balik, lusa one of my Gf akan bertunang-tunangan hehehe...sgt tak sabar...plus dpt berkumpul semua2 Gfs..bukan senang nak jumpe2, masing2 jauh, utara selatan nun hehehe

Plan for this weekend

Jumaat:

  • Bake miniature cakes for Aisyah hantaran (mintak2 la boleh buat yang cantik utk Aisyah hehehe)
  • Lunch bersama cousin Mamat and Aina merangkap pengantin baru di rumah my parents, welcome to the family Aina =)
  • Cari choc utk hantaran Aisyah..ayoyo me so last minute ngeeeee

Sabtu

  • Pagi2 gerak ke Melaka
  • Sesi berpoya2 dgn Gfs di umah Aisyah hehehheehe
  • Plan after the event, nak gi jalan2 bandar Melaka tangkap2 gambar, tp ini KIV dulu lah
  • off to PD, parents ada wedding kat sana and sudah booked chalet..hehehe dpt dok free ngeeee
  • Seafood hunting kot

Ahad

  • mandi laut sesudah subuh sepi'e (last mandi mase honeymoon...windu lah nak mandi laut)
  • after lunchy2, off to KL
  • mlm? menci menci hubby nak balik Penang dah huhuhu

ape pon semoga semuanye berjalan lancar..Amin


LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. blogwalking!
    salam kenal jiha...
    kite follow ye..

    ReplyDelete
  2. wah.leh la miniature cake utk eazy jugak nnti
    boleh?hehe
    kak :)
    mane nk dpt veil n tudung cam akk nikah tu?
    cantik la

    ReplyDelete
  3. adi's wife: salam kenal gak =)

    eazy: tudung tu eh..hr tu ada gak org tanye2 and pi survey tp dah tak byk jual dah skang...hehehe nak pinjam ke....veil tu pon kalau nak pinjam leh je...buat veil tu dr kain lebih baju nikah hehe

    ReplyDelete
  4. ouh rely?
    if akk bagi pinjam eazy okay je.jimat sket nk beli baru da high cost!hihi

    ;)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies