Macam dah lama tak berblog hehe + Baby Scan =)

December 22, 2009

Yup... terasa bermalas2an mau berblog lately ni...maybe busy sket for the past few weeks..weekend pule rasa lebih baik mengadap cik abg ku itu and family je hehehe
Last Saturday, went to our first Ultrasound...was so excited, hubby pon excited....after scan tu baru rasa macam percaya I pregnant hehehehe...sebelum tu ada semacam tak puas hati selagi tak tgk sendiri.... and lebih excited mengelitat bile tgk tangan n kaki kecil baby tu gerak2 heheheh... doc gelak2 je tgk kami yang excited tu hehehe....
bile doc print baby scan tu, i tgk tol2 gambar baby kecil tu..nampak idung, mata and suprisingly nampak mcm baby tu senyum hehehehe maybe die tau ayah and ibu die tgh tgk kot hehehe... i was like kejap2 belek gambar tu je and keep on smiling and hubby pon keep usap2 kepala...we both excited sgt....sgt bersyukur and semoga kandungan ni sentiasa di pelihara oleh-Nya..amin InsyaAllah

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. hi salam ziarah..

    ooo preg jugak. Tahniah! da g scan baby ek? happy kan masa 1st time tgk ada nyawa bernafas & bergerak2 dlm perut ni. neway, jaga diri...

    ReplyDelete
  2. hahahaha.....sm mcm aku ms memula....da tgk scan br caya...da tu lama sket xcaya blk(lagi teruk) sbb perut kempis je lagi....hahahah......
    ni da muncit br caya betol2....jiha....take care oraitt....ko mmg tough...hairus jauh...ko kat sini...aku tabik springggg

    ReplyDelete
  3. fanaqila: alhamdulillah baru je selesai 1st trimester ni, excited sgt tgk ada nyawa dlm perut ni...rasa mcm tak percaya...anugerah dan kuasa Allah sgt besar kan =)

    mas: hahahaha kadang2 mood cewek aku dtg jugak lg2 kalau weekend die tak dpt balik...kalau die balik tiap2 minggu tu kurang la sket...mang la kalau bleh nak sama2 kan tp ni jalan utk kami berdua..kene la hadapi jugak..kene sabar byk2 and doa die cepat dpt keje sini...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah :)
    harap kandungan jiha sentiasa dlm keadaan sehat sentiasa. Haha still tak caya lepas tgk scan baru caya? huhu kelaka la u ni :D

    ReplyDelete
  5. hanie: thanks.. mang la dah wat UPT semua kan...perut pon dah buncit sket tp rasa mcm byk lemak je dr baby tu...lepas dh scan baru la caya and lega hahahha

    ReplyDelete
  6. cik jiha..dah leh tau ke baby boy ke gurl?hehehe

    ~faiz~

    ReplyDelete
  7. hehehe faiz, baby kecik lg la heheh, lg sebulan dua baru leh nampak kot

    ReplyDelete
  8. rasa cm jeles..cm nk nangis pon ada..hahahahahaaa..take care yer....

    ReplyDelete
  9. jangan lah jeles..insyaAllah ada rezeki tu utk kak indot nanti

    ReplyDelete

Thanks Lovelies