'What to Expect..' & My Hubby =)

March 15, 2010

Weekend mang sgt indah...cos hubby ada la kan hehe

ok..i've been reading 'What to Expect...when you are expecting' kan...tp sepanjang pembacaan selama ni, hubby tak penah lak nak tanye ke ape... tp this weekend.. i perasan hubby belek2 baca buku tu hehehe...it was so sweet of him... baca penuh tekun hehe... sudahnye pastu die suh wifey die ni buat itu ini according to the book hehe.. tu baru baca beberapa helai tu, kalau dah abes baca satu buku tatau la camne cik abang ku tu nanti hehehe... pape pon i soka die suruh i wat itu ini... bab2 exercise for preggy mommy tu siap demo lg kat i... i pon turutkan aje la arahan hubby tu...gelak gelak hehehe

tak sabar nak gi antenatal class with him..mesti muke die tekun gila masa tu..dah boleh bayangkan dah heheh

p/s: i perasan baby akan aktif menendang2 time i makan choc la...sabtu makan choc die sgt aktif, semalam makan choc muffin die sgt aktif... mcm ayah dia ni, suka makan choc hehe... and baby sgt responsive...tendangan makin padu... ayah die syok kene tendang bile ayah usap2 tummy ibu hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. bestnyeee...dah rasa baby tendang2..i ni x saba nak abiskan fasa mabuk2 ni..sebab nak mkn elok2 untuk baby..sekarang ni ape pn x lalu..

    ReplyDelete
  2. sangat bagus kalo hubby da mula tekun.. hehehehe.. hubby kite jadik tekun after taw gender baby.. ampes :p

    ReplyDelete
  3. bgsla...hubby pown kene ambil tahu jugak..bukan kite jer....

    ReplyDelete
  4. saya cdgkan g kelas asas penyusuan susu ibu.lawati www.diyaluna.com.plg terdekat this weekend.sebagai persedian utk full BF.byk cbrn sbenarnya....

    ReplyDelete
  5. like doter like father la nih..suka makan cokelat bagai..( doter ker jiha? )

    ReplyDelete
  6. best kan bila hubby jadi tekun cmtu hehe

    x sbr gk g klas antenatal:)

    ReplyDelete
  7. amy: cari jgn tak cari...byk sgt info

    cikpuanmiera: hehehe takpe asalkan tekun hehhe

    mun: tu la...atleast die tau la bile kite rasa saket2 ke, sengal badan ke bukan buat2 hehehe

    anon: bagus jugak tu... selalu just baca2 je info pasal bf ni..thanks

    ryna: opps boy la rina..hehehe insyaAllah...next week nak gi 3D scan utk double confirm kan lg hehe

    wizza: yok pegi class hehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies