Camne nak balik ni... sedihnya huhuhu =(

April 30, 2010

Still in the office... selalunye hari Jumaat tepat 4.45pm je Jiha dah zasss punch out and balik ke KL.... tp hr ni tak larat sgt huhuhu... lunch td makan McD.. makan chic mcdeluxe hari ni... 1st bite je dah rasa mcm tak serasi... tp gagahkan jugak makan huhuhuhuhu.... sudahnye... ke jamban jugak semua yang makan lunch td... terasa lemah ya amat... tak larat sgt nak drive... mcm mana ni... hubby kat penang pulak... mlm kang baru balik huhuhuhuhu =(
p/s: cuba nak gagah2 kan diri jugak utk drive tp mang tak larat sgt kali ni huhuhuhu

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. kenape jiha? x larat? demam ke?

    ReplyDelete
  2. lorrr... siannye.. len kali, jgn la gagahkan diri mkn bnda yg x larat nak ditelan jihaaaa.. sssiiiaaaannn... cpt2 sembuh ye....

    ReplyDelete
  3. muntah2 ke jiha? huhu biasala da trimester ke3 ni kan..sy pun loya2 ni..alahai..

    ReplyDelete
  4. reen: food poisoning huhuhu.. ayam burger tu mcm ada rasa pelik, tp Jiha makan jugak.. sebab sebelum ni kalau kat kafe opis, Jiha selalu rasa lain tp org lain kate ok aje rasa makanan tu.. so assume burger mcd tu pon mcm tu jugak la kan... so telan aje lah

    anna: thanks anna

    wizza: bukan sebab loya2..sebab food poisoning huhuhu

    ReplyDelete

Thanks Lovelies