Hadiah utk baby =)

May 24, 2010

bedding set from Makngah baby... thank u Makngah..mesti baby tido lena dlm cot =)
Yeay... alhamdulillah... baby dapat hadiah....thanks to my dear sister... thanks Makngah baby... oh ye... hr ni birthday makngah baby la.. Happy Birthday Makngah...nak bg makngah baby hadiah ape eh?

This weekend lak baby akan dpt his 2nd hadiah dari nenek.... 1st hadiah dari nenek starter set yang nenek beli kat Saudi.... 2nd will be the baby cot... weekend ni nak gi beli.. then tak sabar nak tgk ayah pasang baby cot tu hehehe.... pastu dah boleh pasang bedding set yang makngah bg tu... alalala syiok nye baby...(hehehe ke ibu yang syiok?)

Oh ya... we really had fun semalam... during our photoshoot... penat sket and panas sudah tp sgt sgt enjoy... amek masa 1jam setengah aje camtu.. sebab mak yung dah tak larat nak pose lama2 ... hehehe.... hubby agak malu2 sket nak pose2 tp ok lah hehehe..thanks sayang.... and thanks gak kat my pimpom Atiqah... hehehe syiok jumpe u semalam lah.. tp tak puas borak.. kalau la i tak mak yung.. i dh join u ke Sg Wang tu.. melubok bersama... hehehe good old days... windu lah =)... nanti baby dah kuar, i kelek baby gi melubok bersama u... (mintak2 hubby approve i gi berjimbe2 melubok nanti hehehe)
oh.. semalam sampai umah around 11am... both mak yung and hubby terus pengsan.. hahah penat tu photoshoot.. hubby lak tak cukup tido.. mlm td layan PES.... tido tak igt dunia kami ni... bangun2 je dah pukul 130pm... ape lagi kelam kelibut la solat and then siap2 nak ke wedding kat Cheras Perdana... member jamming hubby kat Penang kawen... sampai2 je dah kol 2 lebih... sampai2 tgk Pengantin tgh potong kek... n mata terpandang kat T-shirt photographer wedding tu... Fuzuri Design... eh Hanie ke... then nampak hubby Hanie.. tp tak nampak Hanie.. ramai org... lilau2 gak mata ni cari tp hubby dah ajak makan dulu..isi perut... oh cendolnye sgt best... habes makan gi tangkap gambar ngan Pengantin tp tak nampak gak Hanie... ala kalau tak, leh tegur2... hehe nak tgk perut mak yung Hanie gak =)

p/s: oh ye... Sabtu gi shopping lg sket brg baby... bath tub, mosquito net, more baby wipes, sabun cuci bottle baby.. and 2 t-shirts for ibu... yeah brg2 almost done..Alhamdulillah

LAGI ARTIKEL MENARIK

13 comments

  1. yeaaaaaaaaaaa shopping lagi..hih best2..

    jiha..elly cam dapat idea la..nanti2 kan..lepas baby2 kita dah besar sikit..kita wat gath nak..ngan fasya....ngan mun..dayu...bawak baby masing2..mesti best kan

    ReplyDelete
  2. cepat sket tepek pic photoshoot tu eh.. xsbr nak nengok perot die :p

    ReplyDelete
  3. elly: syok..best kan kalau leh gathering bawak baby masing2 hehehe

    miera: masih kat photog lg... lom edit.. sabar eh hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnyeeeeeeeeee....hehehehee..dpt adiah weehuuu..dpt shopping...dpt photoshoot...hehehe..syiok! xpe xpe..x lama lagi i lak nak memulakan operasi bershopping..tunggu masuk 6 bulan.. =))

    ReplyDelete
  5. yatie: sonok tp hubby malu2 gak nak posing ehehehe

    amy: sket lg je bertahan..pastu leh pulun soping weehuuuu

    ReplyDelete
  6. wahh, byknye dapat hadiah ye :)

    uiks...hehehe hanie ade kat kenduri tu! :D mase time potong kek, hanie ade skali duk ambik2 gambar. tp mase group photo..hanie duk dlm rumah pengantin je, sebab tak larat huehue. knape tak tanye hubby hanie mane hanie :D halala, tu la kan, boleh gak berjumpe dan bergosip sebentar kan :D

    ReplyDelete
  7. hanie: mase potong kek tu Jiha tgk dr luar pagar je... ramai org..perut i tak muat u nak nyelit2 hahaha... hehehe segan lah pulak nak tanye kat hubby Hanie... kat dlm eh..patut tak nampak...

    ReplyDelete
  8. bestnye fotoshoot hihi..x sbr nk tgk hasil
    ;)

    ReplyDelete
  9. wah.... siap photoshoot...
    kite tk tau la jiha... sejak2 peknen mcm malu aka malas btol nk begambo.. padahal ke hulu ke hilir bawak camera. Baby tk suka lense kut... huhuhu~

    nnt upload pic posing2 manyak2 yerk.. hehehe

    ReplyDelete
  10. seronoknyer dapat banyak hadiah...
    tp kan jiha, mmg seronok kalo dapat shopping barang baby...dah xlame kan...bgslah...hope sumenyer selamat..yeahh...

    ReplyDelete
  11. wizza: Jiha pon tak sabar...

    jehan: i pon tau..tak byk gambo preggy ni... pastu tibe2 terasa mau outdoor photoshoot ni.. saje je nak capture moments

    nads: haah dah tak lama dah kan... thanks nads..

    ReplyDelete
  12. bila nak upload pics photoshoot??nak tengok..sedang cari idea untuk preggy photoshoot ni..tapi maybe dalam next month ko baru buat..coz perut lom cukup memboyot lagi..hehhe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies