My 27th Birthday...... =(....=))

May 10, 2010

1st of all... thank u for all the birthday wishes... =)... Alhamdulillah dah 27 tahun dah...

Nak cerita sket pasal birthday... hehehe frankly speaking.. bday kali ni nape tah Jiha sgt emo pastu ditambah pulak dengan kondisi badan yang tak berapa sihat.. dgn batuknye lagi kan... salah satu sebab... abah Jiha lupe nak wish.... dah petang sket, Jiha ckp kat mama, 'abah tak wish pon birthday kaklang'.. mama terus gitau abah, baru abah wish

pastu kan plan nak gi Mom and Baby Expo kan hari sabtu tu... and i was expecting hubby utk bawak i jalan2 celebrate la lepas tu kan ( die tak gitau plan die ape..konon nak suprise)... tp lain jd nye... tibe2 satu hari tu penuh dgn family affairs yang sgt2 tak dpt dielakkan... nampak hubby cemas.. sebab tak dpt nak celebrate on the 8th May tu.... cuma mlm aje kami sempat keluar berdua kejap... gi makan... tp kene cepat2 balik cos ada tetamu kat umah.... there goes my birthday =(


on the 9th May... hubby booked Iron Man 2 for us... pukul 3.45pm KLCC... I was like...aik sempat ke... sebab lunch tu.. ada family gathering nak sambut Mother's Day and birthday my mum..and after that nak kene anta FIL to Bukit Jalil naik bus balik Johor... turn out sempat jugak... sampai kat TGV tu tepat2 pukul 345pm hehehehe..... best la Iron Man... lepas movie.. jeng jeng jeng.. suprise... hubby bg hadiah... telephone berbunyi kring kring kring hehehehe.... suke sgt plus handphone yang pakai ni mang sgt dah nazaknye hehehhe... i plan nak beli after bersalin nanti...tp cik abang dah belikan lak... hehehe suke... pastu i get to choose sendiri telepon ape... oh bab ni paling ku tak suke.. sebab kene pilih sendri... serba salah nak pilih... mang terpisat2 la kat kedai Nokia tu nak pilih yang mana satu... kan senang kalau die terus aje belikan ... ni suruh pilih2 lak..... ayoyo malu sungguh i dgn salesgirl tu.... byk kali tanye hubby...' betol ke ni? takpe ke?'... alahai malunye..... then hubby kate ' takpe, for my birthday girl and hadiah sempena penat mengandung'..... ha kan dah termenanges sket kat situ... malu ngan salesgirl tu... alolo cewek nye aku... terharu... mule2 dah la terharu tgk hubby yang cemas sebab tak dpt celebrate semalam on my birthday... pastu terharu pasal kata2 dia yang ni lak..rasa mcm nak pelok kuat2 kat situ heheh... oh i love u abang!!!!!!!!!!!

p/s: konon after KLCC nak ke MidValley for stem cell tu kan... tp mang sgt tak larat.. later this week la buat appoinment ngan rep Stem Life tu.... and today saya MC... sgt2 tak larat dgn batuk ni.... batuk berkahak berdarah... tekak luka sket... hubby pon amek EL hr ni jaga bini die ni.. turn out die lak yang mengjangkit.. ni dah on his way back to penang...sian dlm bus sejuk gile huhuhu

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. blog walking..
    bestnya dpt handset br..
    suami muke mcm fazren(dafi) Spa Q..

    ReplyDelete
  2. anon: thanks?? dafi Spa Q? suami Jiha ke... hehehe tang mana kah?

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday jiha...bestnyer dapat surprise birthday present...syok kan?papepun take care dear...bagi tekak tu baik dulu yer...sian batuk sampai darah2 kan...

    ReplyDelete
  4. best dpt adiah enpon.... beauty punye adiah besday xdapat nak siap gara2 hubby kene tpu ngan member dier.... so have to wait another month till siap...=(

    btw happy birthday to u sis... semoga dilindungi, dirahmati Allah hendaknya... dimurahkan rezeki dan kesihatan... take care...;-)

    ReplyDelete
  5. hi jiha :)

    saje2 blogwalking bce experience pregnant mommies yg lain, terjumpe lak blog u..

    alih2 bday same rupenye...8 may kan? hehe

    nway mtk izin link blog u in mine eh..

    take care..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies