23rd June 2010 and pasal MC =)

June 23, 2010

Mlm td amboi2 pinggang and perut ni mang saket tp leh tahan2.. so makne nye bukan lah saket contraction kan... false alarm lg hehehe.... ngadu gak la kat hubby tp ckp jgn risau sebab saket tu mang boleh ditahan2 lg.... before nak tido tu saket langsung dah takde... so tido lah mak yung ni ngan lena nye sampai ke pagi.....

Pagi ni pinggang agak sengal2.... oh ya.. hr ni mc dah abes.... dpt mc dua hari aje... tu pon Last Monday gi klinik Jiha tak mintak pon kat doc... die yang bg mc 2 hari... alahai doc ni kalau bg 5 hari straight kan senang.... niat hati pagi2 ni nak gi klinik nak cuba mintak mc (hehehe mcm berani)... tp pinggang ni sengal... even skang menaip pon ditampung dgn bantal2 yang empuk di atas katil ni hehehe... tgk la jap2 gi kalau pinggang ni ok sket.. ajak la adik teman gi klinik huhuhu...agak2 dpt tak mc eh... eh bukan... agak2 Jiha berani ke japgi nak mintak mc eh? ehehhe ayo ma

Jiha baca What to Expect mlm td....

'some women will experience increasing in fatigue and some women will have all the energy that she can mop the floor..etc '

tp dlm kes Jiha ni... i experienced both hahahaha..... kekadang penat sampai melepek2, kekadang terlebih tenaga.. camne tu hehehe

p/s: hari ni 23 June 2010 and i'm 39weeks and 4 days pregnant lalalalalalala

LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. hep! sila beranikan diri! mintak mc sampai jumaat terus! hep hep...jgn takot2.. =p

    u xnak suh doc check bukaan ke? mn la tau kan dah de bukaan ke..so lehla u siap2 sedia...suh yus balik ke.. =))

    ReplyDelete
  2. amy: hr Isnin tu die tanye i nak cek bukaan ke tak... tp pulak die ckp no use... takut lg infection je kalau blum masanye lg... ngee ngee takut nak mintak mc

    ReplyDelete
  3. oo...ye ke? leh dpt infection ke? suhla die sanitize dulu tgn!!! hehehe.. =p

    ReplyDelete
  4. sudah sgt hampir jiha
    ni when u are not updating berhari-hari
    we know what to expect
    segera publish gambar dia ye nanti

    ReplyDelete
  5. jiha...jiha...tak bersalin lagik dier.

    ReplyDelete
  6. dayu: i will hehehe

    yatie: hehehe masih lom lg...

    ReplyDelete
  7. rehat cukup2... get ready sume tauu... jgn lupe update kat ktorg sume...

    pppsssstt.. anak jiha msti selesa dok dlm perut... tu x mo kuar lagik.. x pun, die tunggu ayah dieee... hehehe

    ReplyDelete
  8. ok jgk tu klu dpt mc.boleh fokus lebih nak menanti baby keluar..

    ReplyDelete
  9. anna: tu la selesa kot dlm ni hehehehe

    kimmy: tu la... lgpon opis Jiha jauh kat Sepang...huhu

    ReplyDelete
  10. sure tak sabar sangat nak tunggu baby keluar kan! :-D

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. rasenye baby ckp cmni kot... 'swimming pool dlm ni lg best dr swimming pool kat luar'...hehehe.. tu yg die taknak kuar tu :p

    ReplyDelete

Thanks Lovelies