Belum Belum bersalin lg ye hehehe =)

June 13, 2010

Hehehe busy weekend.. mang tak sempat nak jenguk blog pon....

Jiha belum bersalin lg ye =) .... it was so sweet of anna, she texted me... tanye dah bersalin ke =)... gf Wa pon called td... igtkan i dah bersalin hehehehe.... mengharap jugak baby utk kuar weekend ni tp belum lg nampak gayanye hehehehe... syok eh dok dlm tu hehehe...

weekend ni mang food hunting hehehe.... Alhamdulillah... byk yang dpt makan dah... cume kuih tart je tak dpt... hehehe takpe lah... takde lah terkilan mana pon hehehe

hari Sabtu..dok umah aje, tp mang tak sempat nak jengah blog.. sebab nye anak2 buah dtg umah.. syok melayan dierang aje la.... hari ni lak... gi kenduri kawen Gf Aisyah di belah suami die pulak.... mak yung ni pulun habis2an berjalan... ye la nanti dah pantang.. dok je kan kat umah hehehe...

after kenduri td.... jeng jong jeng... shopping last kopek utk baby hehhe... cari parking kat midvalley aje dah setengah jam... ayayai ramai tol org... nasib dpt parking btol2 kat ngan escalator tu hehehe..... what we bought today? hehehe satu barang aje iaitu tilam baby.... semalam cube juge pujuk hubby utk beli tilam kabu di jusco tp still tak lepas piawaian hehehe... die kate tilam tu lubang2 die besar sgt la, tak rata... nanti kepala baby terperosok kat dlm tu la.... pastu die kata lg 'kesian nanti baby saket pinggang' hahahaha pengsan tol dgr statement laki aku ni hehehe... akhirnye beli lah gak tilam yang menepati citarasa beliau... ayayai... takpe lah boleh pakai lama kan... utk anak kedua ketiga ke..oppsss 3 aje kot hehehe

p/s: weekend ni baby tak kuar... tunggu next weekend lak lah ye baby hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. ehehhehehe... risau gak.. blog sunyi jekkk... btw, baby so behave la... sgt2 bg peluang mommy die jln2 lagi.. sooooo baaaaikkk...

    take care sis..

    pssstt.. ape2 update ok... nak doakan sameeeeeee....

    moga jiha n baby slamat sumenyeeee.. Ameen..

    ReplyDelete
  2. cukup masa kuar lar baby tu jiha.....yatie pon excited nak tunggu pic baby boy jiha...

    ReplyDelete
  3. moga2 sume selamat, nnti boleh doakan sy pulak...:p

    ReplyDelete
  4. baby tggu ayahnya ada 2..sabar2..

    ReplyDelete
  5. anna: kalau sunyi time weekdays tu kemungkinan lah Jiha dah bersalin.. kalau weekend tu.. hhehehe ngah bercinta2 ngan hubby.. maklum lah.. weekend hubby and wifey =)

    yatie: tu la kan.. cukup masa kuar lah baby ni nanti hehehe

    eiza: thanks u..InsyaAllah =)

    ryna: hehehe tu lah.. tunggu jumaat ni pulak ye baby

    ReplyDelete

Thanks Lovelies