Skip to main content

Our pregnancy....

Byk sgt gambo lah tatau nak upload mana hehehe... upload mana yang termampu aje lah ye hehehe


dgr ape tu ayah?

Ibu

membesar bagaikan johan

sayang baby

geli hati

ayah dodoi ape tu

ngeee

panas tau hr tu

panas..

35weeks pregnant

besar kan hehe

nak bersalin ke ni hehe

hehehe berlakon aje

bubbles of joy

ayah dah penat

perut sapa lg besar?

Baby boy...InsyaAllah

besar nye ibu

sayang

bubbai... nak balik dah
p/s: I love my hubby =)

Comments

  1. alahai suke suke suke!
    cumei cumei cumei!

    ReplyDelete
  2. cantik2 pic kat atas tu yer....romantik pon ader :)

    ReplyDelete
  3. bestnye pic2 tu.. hehe x sangka perut u besar jugak.. besarnyee hehehe..

    ReplyDelete
  4. very lovely dovey...nice pics..

    ReplyDelete
  5. jiha comel! perut serious sangat besar.. rasa mcm nak pop je gamba yag konon2 nak bersalin tu, hehe.. :)

    ReplyDelete
  6. alahaii comelnya akak ngan cikgu yus.. eh.. sory x kenalkn diri..sy andy.. satu lab ngan cikgu yus ms die jd RA dulu sbb tu pggl die cikgu.. hope akak selamat bersalin nnti..aminnnn...

    ReplyDelete
  7. wow! suweeett sgt :D
    kitorg ni mcm tkde chance je nk berposing2 mcm Jiha... Sob Sob Sob....

    ReplyDelete
  8. ayayayayaaaaaiiii.. dah besar sgt2 la perut jiha...

    nnti kalo dah warded, gtau la.. blh ramai2 doakan jiha...

    moga jiha selamat ngan baby ok... Ameen...

    take care!

    ReplyDelete
  9. wah sonotnyer photoshot..
    besar dh perut..tunggu masa jer tu

    ReplyDelete
  10. glowing muka ibunya..mmg babyboy ibu perut besar kedepan kan..kemas je nampk..muka awak pun kurus je cantik!

    ReplyDelete
  11. comelnya jiha..besarnya perut ibu...gudluck for upcoming days..

    ReplyDelete
  12. aunty diha: hehehehe

    yatie: hikhik romantik ke... hubby jiha mengantuk masa ni.. kene bangun pagi hehe

    wizza: besar kan.. mcm dah nak meletup dah hehe

    anon: thanks =)

    ReplyDelete
  13. huda: hehehe kan mcm nak pop aje

    andy: thanks

    jehan: tu pon gagahkan jugak tau.. tak larat dah sebenarnye tu

    anna: thank u.. doakan semuanye selamat ye

    ReplyDelete
  14. aziyana: tak sabar dah ni...hehe

    diah: muke aje kurus.. bhgn lain tak sanggup dilihat hehehehe

    hanani: thanks.. berdebar gak ni =)

    ReplyDelete
  15. comeynyer jiha...dengan perut boyot2 tuh...nad rindu perut camtu...huhu...rindu kenangan mengandung...haha..nak jugakkk..!!!

    ReplyDelete
  16. like all the pics..and actually dina pun tengah gather2 ideas for preggy photoshoot..maybe nak wat bila dah masuk 3rd trimester, so that perut akan lebih menyerlah..hehe..jemput ler ke blog dina jugak yer..=)

    ReplyDelete
  17. nads: hehehe boyot kan..

    deena: thanks ... haah time perut besar syok sket.. tp penat die pon boleh tahan... hehehe

    ReplyDelete
  18. hi there, canteks gmbr!!...thinking of doing photoshoot juga..awk deal ngn sape yer..=)
    nway happy counting days..dh dekat dh tuh...

    ReplyDelete
  19. zasyikien: ni my bestfriend yang shoot.. interested ke? thank u

    ReplyDelete
  20. jiha-interested..ade website or any contact number?how mucho?

    ReplyDelete
  21. zasyikein: ni contact number die ...atiqah 0134070170

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…