Wishlist!!!

June 09, 2010

  1. Kuih tart yang sedap
  2. Seulas durian yang sgt sedap
  3. vanilla ice cream
  4. Keropok Twisties cheese
  5. Buah mata kucing..huhu takde musim.. hr tu hubby belikan Laici & longan dlm tin
  6. Masak lemak ketam
  7. Ubi kayu & sambal tumis

p/s: ini die list setakat ini yang teringin nak makan... kalau leh before bersalin lah kan... nanti dlm pantang tak merasa la nak makan semua ni... agak2 nye sempat tak eh

LAGI ARTIKEL MENARIK

14 comments

  1. jiha, semua tu dalam sehari pon boleh habeskan makan.. Mcm pernah nampak je org jual buah mata kucing tu.. tapi dimana yaaa????

    ReplyDelete
  2. ilot: yeke yeke dimana... puas cari buah mata kucing ni tak jumpe2

    ReplyDelete
  3. a'a ssh nk jmpa buah mata kucing skang..dia ikut musim kot. hehe yg lain tu sempat jer.. cpt2 mkn semua tu kang x smpat :p

    ReplyDelete
  4. cepat mkn jiha....sbb skrg dah 37w..tkt tak sempat nak mkn plak...bile2 jer awk leh beranak nie....

    ReplyDelete
  5. ketam masak lemak tu yg best tu...
    huhu..

    makan jiha...selagi boleh makan..kehkeh

    ReplyDelete
  6. pesan kat sape2.. kalo ade nmpak, mintak belikan.. mata kucing tu ssh skit yang oiii sbb x musim nye.. tp kalo cari, ade tuuu.. yg lain, cepat2 marathon okkk... dah dekat sgt dah tuuu...

    ReplyDelete
  7. wizza: tu la..ptg ni nak cari aiskrim n twisties..Friday ni balik umah, mama Jiha nak masak kan masak lemak ketam hehhe

    mun: tu lah mintak2 sempat kan

    honey: tu la.. terbuka selera

    anna: hikhikhik tu la.. esok ada pasar mlm ... mane la tau ada jual lak buah mata kucing kan

    ReplyDelete
  8. sempat lagik tu.....makan jgn tak makan :)

    ReplyDelete
  9. ari tu dina ngidam karipap pusing..punyer laa susah nak cari.last2 jumpe kat The Gardens..perghhh..siap abes 3 biji karipap pusing yang besar tuhhh..=)

    ReplyDelete
  10. yatie: selama pregnant ni kan jarang la teringin2 ni... mang jaga tol pemakanan..tp ni dah ujung2, mcm2 lak teringin hehehe

    deena: hehehe puas kan kalau dpt

    ReplyDelete
  11. jiha, nk tny u pasal stemlife tu.. u da wat ke? tau x brapa rm? dia kena buat before deliver kan?

    ReplyDelete
  12. alahai... sama la kite jiha.. masa memula ngandung tekak tkde plak teringin mcm2 dh ujung2 ni mcm2 plak terlintas kat otak...

    kite ni teringin sgt nk mkn bubur pulut itam... aritu g tesco & giant, tk jumpa pulut itam plak~ nk kena g cari kat kedai runcit mamak kut br ada.. anytime je bleh terberanak kita ni. kena dulukan tekak... barula boleh berpantang dgn aman sentosa... hahahahah~

    ReplyDelete
  13. wizza: yup die kene buat before deliver sebab nanti blood cord collection tu immediately lepas bersalin tu.... jiha tak jd buat sebab Jiha bersalin kat gomen... dierang tak buat kat gomen... starting fees from RM2500.. pastu every year on the baby birthday kene bayar rm240.. ada gak package yang lain tp lg mahal lah

    ReplyDelete
  14. jehan: hehehe btol.. time ni la plak teringin nak makan mcm2 kan... tgl tunggu hari je ni.. makan jgn tak makan hehehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies