Mode: Jiwang-jiwangan

August 06, 2010

6 Ogos 2009

Preparation akhir sebelum majlis nikah the next day nye.... hr ni la dok sibuk pakai inai, hr ni lah dok mengamuk ngan tukang pelamin hahaha, hr ni la last checking with makeup artist, videoman, photog, wedding cake segala.........hr ni la saat2 akhir pegang status bujang


hehee esok our 1st anniversary.. Alhamdulillah...semoga jodoh berkekalan.. and we both dh dpt the best gift in advance... Aqeef Danial... yeay...Alhamdulillah..syukur

oh since still dlm berpantang, no fancy dinner i guess gegege.... takpe la.. asalkan we both dpt bersama2 and mengadap hadiah terbaik, Aqeef... lg best

p/s: tak sangka dah hampir setahun, maybe sebab jumpe on weekends je lg la tak terasa dah setahun tu... oh pape pon.... I love u Mohd Hairus Izman....ummuahss (jgn muntah hehehe)

LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. me too..dah nak sampai anniversary, sehari lewat dari jiha,..

    HAppy 1st anniversary JIha n suami.. :)

    ReplyDelete
  2. happy 1st anniversary jiha n hsbnd...nad lagi 10hari cukup 2tahun...yeay...sama2lah kt jadi yang terbaik utk pasangan masing2 yer..

    ReplyDelete
  3. the perfect anniversary
    ngan adanya aqeef

    jiha, nanti join tau gathering
    kita hire photog
    amik gmbar ramai2..dah terasa kemeriahannya

    ReplyDelete
  4. apy aniberseri hhihi..ms mmg cepat berlalu..sy ni ha tak sangka dah 3 tahun.anak pun dah dua heheh

    ReplyDelete
  5. happy anniversary hiha..mga dgn kehadiran aqeef cinta kalian lebih semarak..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies