Next baby??????

August 10, 2010

constipation... arghhh it sucks... tatau salah makan ape.. last week until today, i suffer from constipation.. pelik sebab sebelum ni poo poo berjalan ngan lancar setiap hari huhuhu... oh lari topik.. eh tak, ada jugak kene mengena sebenarnya heehehe                                                                                                                                   Isnin dpn, nk bwk Aqeef gi injet sebulan, n for family planning.. bincang ngan hubby, nk amek noriday or etc... And i suggest plan after 2years ke kan.. then hubby ngan muke sayu kaTa... 'cukup lah sorang yang, kesian i tgk u saket'... saket bersalin n ni sembelit lak... hehe hubbY i ni... saket mang la saket tp lom la serik lg.... eh Aqeef dh bgn... later

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. my hubby tak de perasaan pun walaupon die tgk fashya bersalin dan dengan selamba cecepat mintak anak lagi...apakah??? hahahahaha

    ReplyDelete
  2. aww...so sweet la ur hubby..
    2 thn ok la tu..
    cukup masa for your body to recover kan..~
    congrats on ur new baby ~
    kim salam kt aqeef >.<

    *silent reader dah bersuara..huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha...so sweet k! kitorang plan mula 2 years, tapi skand dah extend ke 3 years. hehehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sayunya ziah...bagus niat ziah tuh :) sembelit ye..tu yang i takut tuh :)

    ReplyDelete
  5. same la kite..sembelit gk ni.padahal ari2 mkn sayur huh.. aa noriday tu x menjejaskn penghasilan susu. i pon amek noriday.. after 6 bln bru nk tukar amek yasmin lak. hehe

    ReplyDelete
  6. jiha minum milo x??milo might be one of the reason of constipation jugak..

    ReplyDelete
  7. wahhh saya nak hubby kau boleh?? :P

    weh if nak byk mkn buah pun kena jaga2 jgk, takut angin plak nnt

    ReplyDelete
  8. fasyha: hehe die nak menambahkan umat nabi muhammad cepat2 tu... yang penting happy kan

    Miss N: thanks =)

    Drama Mama: tu la min nye 2 years la.... later nanti tatau la camne...

    Mrs Nageb: sembelit mang saket.... jiha nanges2 dlm toilet... rasa mcm nak bersalin lg je rasa nye...

    wizza: tu la.. tatau ape yang silap... same je menu hari2.. boleh kene sembelit lak.. dugaan dugaan

    deena: takde pulak.... lagi pon sebelum ni ok je... start last week yang sembelit nye... ni hr ni alhamdulillah dh ok... dh makan ubat

    adi: hoit... mesti lah tak boleh hahahah
    tu lah... hr tu makan pisang tak agak2..last2 aqeef yang berak2..aku tetap sembelit hahah

    ReplyDelete
  9. heheh berminat gak bab2 rancang keluarga ni..aper lg, nnt jiha share la ape doc cakap..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies