Esok cuti weehuuu

September 21, 2010

Hehe baru 2 hari naik keje..dah amek cuti lg.. hehe demi anak =)

Oh sekarang ni gi keje antara pukul 630am ke 645am and tibe semula ke rumah 630pm...balik2 basuh tangan sumer, simpan susu..pastu terus gi kat Aqeef... die pon bukan main..byk yang diboraknya... cerita ape aje lah Aqeef tu hehehe

Esok cuti cos kene bawak Aqeef pegi buat 'hearing test' kat Hospital Ampang, rata2 tanya org, masa before discharge lepas bersalin tu dah buat hearing test ni.... oh??... maybe Aqeef dierang tak buat sebab seminggu kat NICU ke eh?? entah lah

After Hospital Ampang.. Jiha lak ada app. doc kat KK utk pil perancang.. bulan lepas dh amek pil kat klinik tp lom makan pon lg hhehe.. sebab senior-senior kata mcm too soon utk amek pil perancang, and they said tunggu sampai 1st period dtg.. and since esok jumpe doc, leh tanya itu ini kat doc tu...oh oh hehehe 'kawan baik' saya tu dh dtg last Saturday, cepat kan eventhough full breastfeed..... my colleague ada yang sampai setahun lebih tak dtg cos full breastfeed (save duit nak beli pad hehheehe)

Lepas ke hospital & kk... nak gi JPN lak amek MyKid Aqeef, and kalau sempat nak gi Tabung Haji and bank bukak akaun for Aqeef =)

p/s: alahai..cuti pon still schedule pack..... dah 2 hari drive ke tempat keje ni, air mata mengalir sebab tglkan Aqeef utk ke keje..pastu bila kat opis and call mama, dgr Aqeef nanges..sayu gile rasa, tak sama tgk Aqeef nanges depan mata dgn dgr Aqeef nanges dlm telepon..ibu takde nak pujuk Aqeef...tp Alhamdulillah Aqeef Danial still in good hands, my Mama..thank you Mama =)

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. lucky laa jiha mama sendiri yang jagakan baby..

    ReplyDelete
  2. jiha, just now i baca again ur labour experience..thought that i'll be induced jugak kot..coz up to now belum ada sakit2 macam nak deliver..sedangkan my due date will be this friday..=(

    ReplyDelete
  3. kene wat hearing test bile bby bape bulan?

    ReplyDelete
  4. deena: semoga dipermudahkan InsyaAllah

    Nadya: if im not mistaken, doc ckp hearing test for baby yg lemas dlm air ketuban ... Aqeef kan dah overdue.......

    ReplyDelete

Thanks Lovelies