Love my new 'handbag'.. eh bellybag? hehehe

September 25, 2010

Oh Oh indahnye weekend... takyah bangun pagi2 nak ke keje and yang paling best dpt spent time ngan Aqeef n hubby lah kan..

Hari ni jalan2 KLCC.. it seems that KLCC is the most convenient mall utk pergi since dah ada Aqeef ni... naik elevated highway...tadaa dah sampai..and bile Aqeef dah penat + bosan + cranky... tadaa dah sampai umah dah.... jgn harap lah nak ke mid valley la kan... nak cari parking pon berjam2

satu je hasil tangkapan hr ni... pastu gi memenuhkan perut aje hehe.... we bought 'handbag' hehehe bellybag...eh tak la..we bought baby carrier for Aqeef.... very2 comfy and tak saket pinggang... beli pon sebab my kaklong strongly recommended this brand...dulu die angkut Ihsan yang masa tu dah setahun lebih gi travel.... actually nak beli next year time nak gi jalan2 Jakarta nanti...tp atuk dah suh beli, senang die nak bawak Aqeef jalan2...maklum lah... dukung Aqeef skang ni, alamat lenguh berbisa2 tangan hehehe

hehe my dad with his baby sling versi dolu2

amboi sedap eh tido kat perut atuk

syok Aqeef dok dlm carrier and jalan2 pandang kiri kanan hehehe

love my new 'bellybag' sebab leh cover perut muncit hahahaha


p/s: berjaya menahan nafsu dr membeli baju baju utk Aqeef... lagi pule baju Aqeef byk sgt org bg...comel2 and cantik2 semuanya... so abes kan pakai sampai tak muat baru ibu soping sakan lagi ye...hehehe...oh td jumpe baby sweater yang sgt cool..tp mcm tak perlu sebab anak ku kuat peluh... tunggu besar lah baru belikan sweater..sighhh

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. jenama ape eh jiha baby carrier tuh? bei katne?

    ReplyDelete
  2. jiha>aqeef pakai puting ape eh?kuat susu x dia?
    -evyn4ever-

    ReplyDelete
  3. carrier 2 mmg tahan lasak...tp,pakai lm2 sakit jgk bahu...huhu

    ReplyDelete
  4. kena beli jugak eh baby carrier nih..hehe..brand ape tu..so sweet :)

    ReplyDelete
  5. Fahreen: babybjorn..i beli kat mothercare tp kat online store pon ada gak... hopefully a good investment for my back....

    evyn: Aqeef pakai botol Mam.. kuat gak susu tp puting die mcm ok lg..siang selalu Jiha sediakan 24oz ebm for Aqeef

    mas: yeke.. so far baru pakai dua tiga hari ni mcm ok..hehehe mintak2 la tahan kat Aqeef n anak2 seterusnya (anak2 lain pakai second hand abg nye je hehe)

    Mrs Nageb: brand yang kat pakcik di atas tu.. 'jawa style' hehehe..gurau je.. carrier babybjorn

    ReplyDelete
  6. jiha>bukan2..puting yang dia hisap kt car seat baby tu..:P
    -evyn-

    ReplyDelete
  7. jiha,camne ayah jiha guna kain batik tu ek?rs nk buat la...nk main2 ngn dak kecik 2..khehehhe...

    ReplyDelete
  8. evyn: oh Aqeef pakai puting Avent tp kadang2 dia nak..most of the time mang die juih aje.. kene pujuk2 'pandai anak ibu ni isap puting, anak baik ni' hahaha baru lah die nyonyot... rasanye puting NUK die ikut shape nipple kite...nanti nak gi cari =)

    mas: hahah ayah aku over creative hahaha...skang ni die buat ring sling nye lak... nanti aku upload gambar... dah takyah beli baby sling kat kedai dah

    ReplyDelete
  9. oh tu la ..nak gak cri ni sbb bb kita asyik nak lekap je..huhuhu..then bb laki ni kuat nyusu kan?
    -evyn-

    ReplyDelete

Thanks Lovelies