Cuti Lama tp kami di KL saje ;)

February 07, 2011


Plan asal nak ke Kelantan and Kedah this CNY for my gfs wedding tp have to cancel supaya hubby dpt merehatkan pinggang nye... say NO NO NO to long distance drive..... berangan mau jalan2 terkubur -_-

tp walaupon dok di KL je...terisi gak cos this CNY i have two events for buai berendoi...so busy sket lah...tp the best thing is...even busy pon, kami 3 beranak buat keje sama2...hubby pasang buai dulu, I borak ngan tuan rumah and Aqeef pon mcm ye ye berborak skali...so far blom ada cranky2 scene lg di rumah org (syukur ;) )...selesai aje hubby pasang buai, I lak take over men'deco'... tp nanti kalau Aqeef dh start dpt kaki n melasak, camne pulak ye....Jiha kalau boleh takmo tinggal2 anak.... dh la weekdays ke opis tinggal anak kan...so nekad ni weekend gi pasang buai, akan ku bawa si hero kecik tu skali...hopefully sampai bila2 awak behave ye sayang

Owh takde rezeki nak jumpa Aishah Rahim n Nachik pulak since ada org tu sesat ye hehehe...takpe takpe maybe next time kan Aishah.... mana tau nanti time Jiha ke JB, kite jumpe2 di sana lak ;)

OMG...liat btol ni nak mula keje...hr ni saya cuti lg...hubby ada follow up pinggang die...since Wednesday last week dah cuti... mang la liat nak ke opis..dushhh!!

p/s: owh menu diet masih blom start...oh no!!

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. hi dear.. nice blog.. i link ur blog, bole?

    ReplyDelete
  2. hi jiha

    tgk aqeef..geram gebu tomel.
    cantik la buaian merondoi tu..jiha yg buat eh?

    ReplyDelete
  3. Salju: hehehe gebu eh..thanks... haah buai tu jiha yg buat ;)

    deena: thanks dear

    ReplyDelete
  4. wah jiha, makin maju business..gud job =)

    ReplyDelete
  5. afni: alhamdulillah bisnes kecil2an

    ReplyDelete
  6. tahniah jiha sbb dh ada side income mcm ni. teruskan smpai bila2 tau. sbb nanti utk 3rd child, kimmy nk book buaian berendoi fr u..hehehe (wahh dh plan fr 3rd child? hahaha)

    ReplyDelete
  7. kimmy: wah qaiser nak dpt adik dh ke...hehehehe... sure..inshaAllah akan teruskan bisnes ni

    ReplyDelete

Thanks Lovelies