I , U, Aku , Engkau????

June 22, 2011


Starting korang dgn hubby korang masa bercintan cintun dulu bahasakan diri masing2 ape eh...

Jiha masa mule2 kenal Yus...mesti lah Aku Engkau........... tibe2 perasan Yus start dgn I U

mcm weird mula2...bile kite Aku Engkau....die tetap gak nak cakap I U..... hehehehe

pastu lama2 terikut2 jugak la I U...... bile dah start rapat n bercinta hehhee..tanye dia napa nak cakap I U.....die kata saja nak spesel sket...nak lain dr yg biasa ckp dgn org lain

pastu...bile dah makin2 rapat

Yang..... u ...bla bla....

Yang... i .... bla bla

sampai satu tahap.... panggilan nama mang takde dah...rasa weird kalau nak panggil die Yus, or die nak panggil Jiha

tp kdg2 rindu gak nak suh die panggil 'Jiha'

oh .... rindu pulak.... I lebiu Yus hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

12 comments

  1. alaa sweet je. hehe. fara dulu dgn husband sama opis. jadi cakap engkau&aku. bila da tak sama opis, da mula nak rapat.. husband panggil i & u. mula2 pelik sket sbb dulu ckp ganas2 heheh ;)

    ReplyDelete
  2. hehehe... kannn... trase rindu plak nak dgr org tersayang panggil name manje... hikkksss ;p

    ReplyDelete
  3. Kita lak, Sya, B...jarang2 hubby panggil yang...kadang2 teringin...

    ReplyDelete
  4. haha..bukan suami jiha dah pindah skali dgn jiha ke?

    ReplyDelete
  5. comel laa jiha..dina dari mula kenal sampai skrg I, U jer..mama ngan MIL suh panggil abang, tapi hubby said 'NO WAY!!I BUKAN ABANG U'..maka, isteri taat..ikut jer laa..lagipun rasa geli nak sebut abang..hahahha

    ReplyDelete
  6. ahahah kelakar la Jiha ni. rindu plak tetiba ek. Fie mmg panggil saya awak..pastu ayang b sampai la sekarang..abang mmg BIG NO lah. geli ok.

    ReplyDelete
  7. same lah dulu mase kwn aku-kau then dia yg tukar i-u psl kononnye tak biase ckp aku-kau dgn perempuan. bile dah feeling syg-huny plak smpi sekarang.

    ReplyDelete
  8. sweetnye. nurul dulu masa zaman bertunang panggil nama mcm saiful pastu m\panggil comel. jd perkataan comel tu melekat sampai dah ada anak ni

    ReplyDelete
  9. perubahan panggilan seiring hati la ni.. hehe sweet

    ReplyDelete

Thanks Lovelies