Aqeef's comfort zone?

August 05, 2011

single bed dari Penang...tak sempat lg nak cari bedsheet yang comel2 hehehe

tengoklah tu ...nak memanjat..sikit lg mang takleh dok dlm cot dah....tido kat katil bujang tu je lah ye nak

dah 3 bulan tak tido dalam cot....

toys yang tak diendahkan oleh Aqeef...ibu die yang teruja hehe

ini lah port ibu letak Aqeef kalau nak mandi or masak... tp die mengamuk sebab bilik ni tak berkipas kot hehehehe

p/s: banyak lg yang perlu dikemas bilik Aqeef ni

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. ayah rafique pun dok mengerjakan bilik rafique gak tu..tengok laa setakat mana rafique nak duduk..

    ReplyDelete
  2. Bagusnya Jiha dah ajar Aqeef tidur asing dari kecik lagi..;)

    ReplyDelete
  3. wah banyaknye mainan aqeef....hehehe...biasalah tue jiha..mirza pon mcm tue jugak mainan banyak tapi tak diendahkan pon...

    ReplyDelete
  4. wah bestnye aqeef ada bilik sendiri...bilik isya dah jadi bilik study papa dia dah

    ReplyDelete
  5. jiha kat mane nk crik pagar tu ye

    ReplyDelete
  6. Deena: lom abes kerjakn lg, need some deco n kipas of cos

    yantie: skang ni tatau la die nk tido sorang ke x

    mun: mak yg excited kn

    elly: senang nk wat keje, ltk je dlm tu

    ct: ni preloved superyard xt, brand new takde jual sini, klu ada pon brand lindam tp gate die tinggi , price ~ rm900++, jiha beli ni rm350

    ReplyDelete
  7. salam jiha...

    selamat berkenalan...terjumpa blog u..nice blog.
    bestnyee bilik dia...byk mainan :)

    ReplyDelete
  8. Tu tengah cari akal mcm mana nak keluarkan diri dari cot..haha

    ReplyDelete

Thanks Lovelies