Mengandung??????????

March 02, 2012

gambar ihsan google


Seronoknye tgk sana sini org dah mengandung anak ke 2.....nak nak nak hehehehe.... hubby pon mcm dah ok aje nampaknye....weeeee

sgt suspen lah....dah hari ke 43 dah ni....tp no signs of period lagi ni....dah test dah on the 39th day but -ve.............. masa mengandungkan Aqeef dulu pon day 47 baru ada nampak line tp tu pon agak samar....seminggu kemudian baru lah clear line tu.....

ke saya stress sebab hal nak pindah randah ni kot eh...... faktor jugak tu kan...hmmm we will see.....kalau ada, rezeki....kalau takde, kita cuba lagi....

p/s: takpe ke masuk keje tempat baru tp terus pregnant...agagagaga

UPDATED: hehe saya confirm tak mengandung...maybe delay due to huru hara nak pindah randah ni hehehe....

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. mana tau dah rezeki kan hihi. boleh saing dgn baby aii dlm perut lahir tahun ni ^^

    ReplyDelete
  2. okeh hari ke48 nnt cek lg yer..gud luck..congrates in advance :)

    ReplyDelete
  3. Bestnye dgr org excited nk ngandung..yani xde perasaan tu lg kot huhu

    ReplyDelete
  4. Tak pe je kalau pregnant pun Jiha. Take care :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh, kalau betul.. nk wish tahniah dulu eyh...:)

    ReplyDelete
  6. sori kak..terkuar dari tajuk..ari tue akak cr umah sewa kat area nilai and bandar baru salak tinggi kan..skang sy lak yg ngah cr umah..akak tau x kat maner2 ade rumah sewa..dah penat dah mcari nie..

    ReplyDelete
  7. klu ade sis tlg email kat nurainx99@gmail.com..tq sis..

    ReplyDelete
  8. that happend to me Jiha.
    masa trainning kt Amex dapat tahu after 8 year mengandung huhuhu
    but sebab even before my TL tahu I was already confirm by 3 months (sedangkan 6 months sepatutnya) and sebab good track record depa put a blind eye to it

    ReplyDelete

Thanks Lovelies