Doakan saya ;)

July 28, 2012



I was late by 2 weeks...(normal je selalu period mang tak btol kan hehe)...tp dlm masa 2 minggu ni asek rasa mual2 aje.... 1st Ramadhan cek upt sendri tp -ve..... Ramadhan ke 5, gi klinik sebab i feel coaxy pain for few days and cakap la jugak kat doc yang I was late by 2 weeks tp dah test , -ve

Doc suh test kat situ pulak...ngeee nebes jugak ni....pass the urine cup kat nurse....masa nurse bg kat doc ada satu line...oh hampa...doc tu cakap itu ini, bile die tgk lagi sekali ada ' a weak line' appear.... and die kata 'eh there is a weak line, u might be pregnant la'...do again next week ya... should be clearer line by then ;)

so kalau ikut kan last period date, 5 Ramadhan itu hari sudah 6weeks and EDD should be around end of March 2013 ;)

Doa2 kan ye yang ini bukan false positive....

p/s: cakap kat Aqeef ada baby inside ibu tummy....then die kata die la baby hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. aqeef jadi abang baby lar ya ;) take care dear ;)

    ReplyDelete
  2. congrats jiha..semoga kite same2 menjaga kandungan kite dgn sebaik mungkin..insyaallah..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies