Medela Freestyle to let go

October 03, 2012

Opsss bukan saya punye Freestyle untuk di let go ye hehehehe.... I still need my gadget ;) This is belong to my Kaklong... die suri rumah sebenarnye hehehe tp die mcm excited nak beli FS tu, plus die dah ada Avent from previous babies.... sepanjang 2 bulan ni die baru guna 4 ke 5 kali hehehhe sabo aje lah... and 2 month old Ieshah Sakinah will be the last, no more kids rasanye so no need to hold on to the FS kan currently, the FS ada di Saudi lah...dierang akan balik cuti raya haji ni

new addition in Razali Bon's clan...Ieshah Sakinah..blum jumpe secara live lg, nasib la ada Facebook.. born in Kingdom of Saudi Arabia


kaklong nak let go for RM1400 (free postage)....kaklong kata nak bayar ansur2 pon boleh oh gambar tak sempat nak mtk kaklong transfer lg...nanti once dpt gambar i update ye

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. very interested. bole emel saya? sorfzhand@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. sorry, husband akak merajuk pulak sebab die nak jual fs tu, so die tak jd nak jual

    sebab nye fs tu husband die belikan, so die simpan aje lah for keepsake and kalau2 nak guna pulak

    sorry ye, die pon x sangka husband die kisah pulak die nak jual

    ReplyDelete

Thanks Lovelies