Home » » Orang mengandung =|

Orang mengandung =|



Orang kata time mengandung ni tingkah laku kene jaga, hati kene jaga

This may be a bad excuse, tp rasanye sebab stress dgn kerja, perangai makyung (I lah tu) kali ni mcm sedikit kureng lah huhuhu

stress and nak meluahkan perasaan tp boleh terjerumus ke mengumpat..huhuhu (sedar tp susah nye nak membendungnye huhuhuhu ;( )

amalan pon tak serajin masa abg long dulu (dulu pon bukan le rajin sgt, tp sekarang ni lg teruk huhuhu).. 

semoga ada lagi masa utk perbetulkan keadaan....dapat menangani stress dgn baik and rajin2kan diri beramal 

Semoga kandungan kali ini dipermudahkan and semoga anak ini menjadi anak yang solehah...ameeen

3 comments:

  1. Solehah? Dah tau gender eh..

    Insyaallah takde papae..maybe yg sulung kan excited so kurang stress..^^

    Tp second ni mesti excited kan kalau gegurl

    ReplyDelete

Thanks Lovelies