Hospital bag, for ibu and baby

December 12, 2012

ayoyo masa Aqeef time,by 28 weeks je dah ready with the hospital bags tau, ye lah just in case kan tp utk adik ni tak sempat nak fikir pon, plus too busy with office work, balik rumah terus pengsan ayayai, bile la nak mula ni, keserabutan btol la takpe lah, sempat lg ni kan, ;) p/s: going back to kl this weekend and booked a session with 3d4d scan Malaysia, tak sabar nak tgk anak ibu in action hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. hehehe.takpe takpe.take your time. NUnu dulu masa secod pregnancy lambat betul pack barang. Mujur baby keluar masa 40 minggu. he he

    ReplyDelete
  2. same la kite jiha..
    dulu 7m dh complete brg bby..dh siap nk basuh dh..
    kali ni brg pun xcomplete lg..bju abg dia pun xselongkar lg nk tgk mne boleh pkai..nk cuci lg..
    adoii pikir mcm xckup masa je lak..weekend ni kena start la selongkar almari abg dia..huhuh

    ReplyDelete
  3. ok. tetiba rasa tak sabar nak beranak. hahaha.

    ReplyDelete
  4. kejap je ye jiha dah sarat rasanya mcm baru tahu jiha pregnant hari tu. take care ye

    ReplyDelete
  5. waaah nak ber 3d 4d jugak.. adik baby..make sure tunjuk aksi2 comel ye nanti

    ReplyDelete

Thanks Lovelies