Home » » Baby bath time di nursery?????????????

Baby bath time di nursery?????????????

Hmmm I have no experience lah...sebab masa anta Aqeef ke nursery pon die dah nak masuk 9bulan kan.....

Camne korang yang terus hantar baby kat nursery or babysitter sejurus naik keje after maternity leave eh?

Bagi bath tub ke kat nursery? Ada penah dgr yg mandikan baby kat sinki dapur yang zinc kecil tu...hmmmmm I don't like ;(

Actually I got this from Kaklong.... boleh letak atas table sinki (rumah i sinki cenonet aje, bukan mcm sinki hotel yang lebar and leh letak benda ni hehehe).... senang nak mandikan baby dia kata...berdiri aje..takyah la nak cangkung ke apa kan...sebab die di Saudi die lah yang mandikan anak dia sendiri masa pantang pon....

Masa pantang nanti rasanye mama leh guna kot benda ni..so die takyah la nak cangkung mandikan baby mcm masa Aqeef dulu....boleh letak atas sink cabinet kat dapur (sinki dapur rumah sendiri adalah meyakinkan sket hehehehe)

I am thinking to provide the nursery a bath tub along with this thing, buh dlm bath tub tu to avoid slippery.... 
nak weekend je amek balik untuk cuci...ok ke tak eh...korang camne??


hehehe nak pinky jugak kan ;)

2 comments:

  1. jiha beli kt mane?mahu tau gak..brp RM tu?

    ReplyDelete
  2. ana: ni kaklong jiha bg....die beli kat mothercare saudi

    tgk mothercare sini nye catalogue takde yg exactly ...tp yang seakan2 ada...purpose die sama la

    ReplyDelete

Thanks Lovelies