Baru berani nak buat Testimoni : ESP Shaklee

January 14, 2013

I dah join Shaklee for few months now.... tp masih blom ada keberanian mau menjual sebab nak feel confident dulu before I actually want to sell to others....

badan mang rasa lebih bertenaga...gusi yang kebiasaannye berdarah tiap kali gosok gigi pon sudah berkurang

tp Ini yang saya paling suka......... parut chicken pox semakin memudar....hoyeahhhh Alhamdulillah.... dah tua2 baru nak kene chicken pox kan...ayayai....and tak pernah2 nak tepek foundation, terpaksa tepek sebab malu juga muka comot huhuhuhu

tp Alhamdulillah....2 months taking ESP from Shaklee..... dah nampak perubahan ketara.... so now no more nak tepek2 foundation ye hehehehehe

maaf la gambar agak kabur, hp saya kurang canggih hehehe.... tp itu lah die muka saya yang comot pada September....menepek2 dgn foundation, stress 2 bulan kene tepek foundation....start November saya amek ESP till now...Alhamdulillah.....parut makin pudar ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. hahaha mgm dh perasan pun, muka makin cun skrg..macam anak dara pun ye

    ReplyDelete
  2. miim 3x sehari ke? sy just minum skali je sari...boleh jadi gebu jugak ke?

    ReplyDelete
  3. saya pon minum sekali sehari aje

    ReplyDelete

Thanks Lovelies