My new Page : I Love my Supplement

March 10, 2013

Jeng Jong Jeng...

presenting my new page I Love my Supplement ........... 
sudi2 lah me 'like' kan page saya ini ye....dah like pastu boleh juga order dari saya ye heheheh

Baru nak berjinak2 dgn Shaklee ni since saya sudah confident setelah makannye sendiri

Oh sebab baru...and bukan semua range supplement telah saya cuba...so saya cuma akan promote supplement setakat mana yang saya sudah cubanye sendiri...sebab baru yakin sikit nak kongsi dengan org sebab sendiri dah cuba....In Shaa Allah nanti dah lepas pantang...akan cuba yang lain2 pula




LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Jihaaa. Not sure if u still remember me. Congratsss for ur pregnancy hehe and soon for the newborn :) take care!!

    ReplyDelete
  2. huda...sure i still remember u....cumanye skang ni i dah jarang sgt blogwalking huhuhuhu tuntutan kerja

    oh my oh my u pon dah ada baby....so encem

    ReplyDelete

Thanks Lovelies