Set Breastfeed SHAKLEE

April 23, 2013

Salam,

Hari ni Jiha nak share pulak pasal Set Breastfeed dari Shaklee....dan yang paling menarik Set Breastfeed BUDGET uollsss (hahaha ada mcm gaya Marsha Propaganza tak hahaha)

Apa ada dalam set ini


Energizing Soy Protein, ESP
Alfalfa
Ostematrix

ESP ni bukan sahaja memekat dan membanyakkan susu, tapi korang juga boleh dapatkan kulit yang lebih anjal, halus mulus, mengeyangkan so sgt sesuai bagi yang nak berdiet tu hehehe, and memberi tenaga sepanjang hari...see, banyak btol benefit dpt dari ESP ni

Alfalfa ni milk booster....merangsang penghasilan susu ibu.... membuang toksin dalam badan, membuang angin dalam badan dan banyak lg khasiat lain...oh tapi diingatkan since Alfalfa ni herb based, so kene minum air dengan banyak dan penghidap SLE dilarang sama sekali mengambil Alfalfa

Ostematrix bukan sekadar calcium.... Ibu yang menyusukan sangat perlu ambil Oste sebab nak kene topup balik zat2 yang dah diberi kepada baby comel anda.... Oste juga pelawas yang bagus, so tak risau masalah sembelit

Menarik kan Set ni...Set Breastfeed boleh...Set Kurus pon boleh....dan yang penting dengan supplement Shaklee ni anda boleh menjalani kehidupan yang lebih sihat kan

Sangat berbaloi tau set ni...and Jiha bg Free Gift lagi untuk pembelian set ini

Jom borak2 dengan Jiha

weChat/whatsapp 
0123807024

ni page Jiha ye..nak pm pon boleh


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies