I am officially a housewife....a WAHM ;)

May 23, 2013

Today 23hb May...sepatutnye dah mula masuk kerja balik ;)

Setelah fikir sehabis masak, diskusi dengan hubby...we think this is the best...demi anak2

So sebulan yang lalu ku sudah submit resignation letter (yes, during my maternity leave)..
Mula2 igt nak tender 3 minggu yang lalu so I ada la seminggu di opis utk setel everything...tp fikir2 balik...i dah handover everything dah pon sebab nak start cuti maternity kan....so why bother....takde bende nak handover lagi dah

And sudah nampak satu hikmah di sebalik resignation ku ini....my dear Auni Nadra tak mahu frozen EBM ye...chilled one ok lagi....tp kalau FROZEN, mang die reject..siap buat2 mcm nak muntah....so segala stok frozen EBM adalah di conquer oleh abg Aqeef Danial aje la hehee

Now still in KL lg rumah my parents...9hb nanti baru ke Penang....hehehe macam mana lah hari2 ku sebagai suri rumah...to be exact WAHM ;)

Sila la support ye kawan2...Like my page pon ok

MyBabypimpom Buaian Berendoi & Bunga Telur

I Love my Supplement

BAJU Kurung BABY

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. gud luck jiha.......bestnye duduk rumah dapat tengok anak membesar depan mata..best sangattttt

    ReplyDelete
  2. good luck Jiha! ;)
    waa nk jugak jd WAHM..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies