My Prince and My Princess ;)

May 06, 2013

Anak-anak saya ;)

He is my prince..... Aqeef Danial...cheeky and sweet........ tp kalau time tantrum...oh my....sakit jiwa raga ibu hehe...he'll turn 3 this coming July...oh how time flies...saya tak sangka punya anak umur 3 tahun ni (feeling muda remaja pulak...tahun ni masuk 3 series dah hehehe)... first one in my womb... I love u so much Aqeef Danial

(oh ini emak tak pandai photoshop, so pakai paint jelah nak tutup ape yang patut hehe)....She is my princess..Auni Nadra...baru 38 hari...oh dah pandai nanges2 manja..kepala dah kesana sini ikut movement kita... tak suka tido malam ahahaha ibu asek amek night shift aje ni heheheeh... untunglah Auni Nadra ibu dah jadi fulltime housewife..mengadap dia tak perlu hantar nursery hehehe... I love u so much Auni Nadra


p/s: fulltime housewife?..hehehe mcm tak percaya aje this soon...tapi dah ditetapkanNya...demi anak2 dan yang penting kerana Allah SWT

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

Thanks Lovelies