Set Kecantikan Kulit Shaklee yang saya suka!!!!!!!

June 24, 2013

Ahakssss...sila jangan terkejut beruk ye melihat muka saya yang ditepek Masker ESP + Vita E Complex ni

This is my current Beauty Madness hahaha....me'masker' kan muka dengan campuran ESP + Vita E Complex

Hanya 1 sudu besar ESP dan 1 biji Vita E Complex

makcik dah masuk umur 30an gini lah perangainya hahahhaa

Photo: Set Kecantikan Kulit favourite saya ;)
tadaaa....Ini lah dia Set Kecantikan Kulit favourite saya ....

Okeh ni aturan  Set Kecantikan Kulit cantik ni

Collagen (15 sachet) {Tahan 1 bulan sekiranya ambil selang sehari}
Saya ambil selang sehari, minum setiap pagi lepas bangun tidur...minum sejuk dengan Performance Orange

ESP {Tahan 2 bulan}
Saya ambil 1 sudu besar aje sehari, dulu masa preggy in between meals sebab makyung asek lapar hehe, now minum ESP to replace dinner, minum bersama Milo Sejuk

Vita E Complex {Tahan 4 bulan}
Saya ambil 1 biji sebelum tidur

Masker ESP + Vita E Complex
Seminggu 2x, Satu sudu besar ESP dan 1 biji Vita E Complex

Haha makcik umur 30an ni obses nak kulit cantik hahaha....dulu masa 20an mcm tak kisah sangat pasal kulit2 ni....dengan malas nak cuci muka, sapu krim itu ini....nasib la jumpa Set Kecantikan Kulit Shaklee ni...tak perlu lah tepek2 krim.... Ada hikmah kene chicken pox hari tu...kalau tak mesti sampai sekarang tak kisah nak jaga kulitt

Nah kasi tengok kulit muka ku yang sengsara berbulan sebab parut chicken pox...tp lepas amek ESP...eh eh pudar uollsss...takyah dah nak sorok2 ngan foundation...i hate foundation, rimas


Jom sama2 cantikkan kulit....cantik Luar dan Dalam dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee

Pm JIHA di FACEBOOK FANPAGE 'I Love my Supplement'

sms/whatsapp
JIHA 0123807024
Your favourite SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID:894167

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies