Sunat Baby Girl??

June 05, 2013

Alhamdulillah Auni Nadra hari ni dah 2 bulan 6 hari.... seronok nye lah ada baby girl (baby boy pon seronok jugak).... seronok baby girl sebab boleh melaram2 kan dia hehehehe


Oh tp sebenarnye nak tanya ni....korang yang ada baby perempuan Sunat dah ke baby? Auni Nadra belum lagi....lambat sangat ke eh..ni dah 2 bulan dah ni... and kat klinik biasa boleh ke sunat ni....aiyohhh tak tau betol ni....asek delay2 je ni takut sampai ke laa terlupa nak sunat anak dara kecik tu pulak hehehe

So sebelum balik Penang ni...igt nak sunat....Siapa yang tgl sekitar Taman Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju? Tahu tak kat mana nak Sunat baby girl?

Auni Nadra si anak dara cilik saya.....(abaikan kelebaran lengan ibu nya hahahaha)

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. My Auni sunat masa sy tengah mengurut. Masih dlm pantang lg.. Kena ngurut 3 hari & hari ke3 tue terus sunatkan Auni.. Tak tau la cepat ke lmbat..

    ReplyDelete
  2. masa anak sulung sue dulu, sue bersalin kt hosp pantai. diorg mmg terus sunat kan baby. cer jiha try cari bidan2 kampung. diorg pun ada bagi perkhidmatan sunat baby girl ni

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks Lovelies