Anak beranak ber 'Photo Gedix' hahaha

July 10, 2013



Last Saturday bawak Aqeef jalan2 kat Jusco AU2 hehehe...
bawak dia main2 games and loncat2 kat dalam Jusco tu...pastu ibu terpandang la Photo Booth....oh Ibu teruja okeh hahahaha...sejak jaman remaja lagi mang suka tergedix amek gambo dalam Photo Booth ekekeke

Aqeef sibuk main..ibu terteleng2 Photo Booth tu sebab asek occupied aje...and Yes...occupied by teens la hahaha...(ibu perasan teenagers kot)....bila kosong cepat2 panggil hubby and Aqeef...tp Aqeef biasalah bukannye senang nak lepas games yang dia tgh main tu...spoil betullah...Auni Nadra dah tengah jaga ni...so just nice la kalau nak amek gambo kan....

Huk huk sekali occupied lagi by teenage girls...huk huk lepas ni tak kira...ku heret juga Aqeef masuk hahahah...bile kosong aje..zasss ape lagi...oh ya 10 token for this which is RM10...ok la, last time kat Cineleisure RM25 (masa jaman i muda hahaha)

1st shot Aqeef tak beri kerjasama...Auni pon dah mamai..sekali bila Aqeef tgk screen tu ada muka die..amboi excited btol...mang anak ibu btol awak ni hahaha...

Tapi punya la kalut nak muatkan screen tu...dah ber4..pastu ibu and ayah dan membesar dgn hebat hahaha..dah la die snap snap snap snap kejap aje gap nye....after few shots...editing pulak...ni lagi ibu blurr hahaha....dah la bahasa japoon kan...aiyoh...so satu aje yang ibu edit2..yang lain auto ahahahaha

Pastu masa nak tunggu print gambo tu..ada dua printer....satu tu ofcos la teenagers yang tgh tunggu kan...lagi satu makcik anak dua ni hah yang tengah tunggu....adik2 tu semua pandang aje senyum2 kat makcik ni hah...haha lantak

So ini lah dia Photo Gedix kami ber4 ekekeke......and salah pilih frame, gambo terkecik..and pilih option 'Sharp'...so dia besarkan anak mata and mcm ada calitan lipstick sedikit...terus hubby kata ape ni...ni utk org perempuan punya ni....hahaha mana la daku tau...dulu yang kat Cineleisure tu tak pulak gini hahaha


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies