Apa yang anda boleh dapat dengan BUDGET RM100?

July 17, 2013

Indahnya Shaklee ini sebab dia ada many range of products to cater to your budget, tapi kesan yang diinginkan tu agak lama lah sikit compare to Set lain yang agak tinggi harganya kan


Saya suka sebab saya tahu bukan semua senang2 nak keluarkan 2 ke 3 ratus sekali beli kan, tapi ramai yang nak merasa kulit cantik, badan slim sikit...saya pun happy if dapat bantu customers mengikut budget masing2

So hari ini...saya nak Introduce 3 Sets yang anda boleh dapat dengan budget RM100 (FREE Postage tau ni)

1. Set Kurus Superb RM100
Unfortunately ini saya ada DUA Set aja....sebab dia Superb so Out of Stock dah di Shaklee..nasib sempat jugak borong hari tu

2. Set Kurus RM100 
Breastfeeding Mom pon boleh amek ni

3. Set Kulit Cantik RM100 
Price ini Valid bulan JULY 2013 sahaja ye....then a bit higher tp tak lebih RM150 InshaAllah

So jangan lepaskan peluang bercantik2....lagi2 yang dah kahwin kan...hehehe Set Kulit Cantik dan Set Kurus Shaklee ni buat hubungan suami isteri lagi bertambah mesra InshaAllah

nak tahu lebih lanjut dan untuk FREE Consultation

boleh pm Jiha di Facebook Fanpage 'I Love My Supplement'

or sms/whatsapp
JIHA 0123807024
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
ID: 894167

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies