Appreciation HI TEA for Empayar JUTAWAN at Palace of Golden Horses

July 08, 2013



Oh another SuperMAK day for me on Sunday hehehe

Ada gathering Team RMC and at 2pm pula ada Appreciation Hi-Tea Empayar Jutawan di Palace of Golden Horses

Gathering Team RMC pukul 11am kat Putrajaya...mula2 dah nak cancel pergi dah sebab hubby ada keje pagi tu kat Shah Alam...tapi rasa ralit sangat lah...nak sangat pergi untuk boost balik semangat.. so selamba nye..tanya Mak Ainul...boleh tak nak tumpang gi Putrajaya then gi Hi-Tea....yeay Mak Ainul kata boleh..

So pagi 8am bertolak dari KL to Shah Alam....kiterang breakfast di Restoran Gembira before gi umah Mak Ainul...oh nostalgia betol pergi sarapan di ber'gembira' hahaha...siapa orang Shah Alam or student Shah Alam...mesti kenal kot Gembira ni... pagi2 kene tunggu turn nak dapat table hehe...tp pergi hari tu awal sikit so masih ada kosong, plus agak jakun sebab layout dah lain...dah makin cantik dah...

Okeh setel....hubby dropped to Mak Ainul's...then pergi la ke gathering bersama2..dan bermulalah kisah SuperMAK.... dengan nak dukung Auni Nadra....dengan Aqeef Danial berebut toys orang mengamuk2 melalak2 sampai muntah2....oh terus ibu jadi Incredible Hulk ok...fenats gilaaaaa....

Bussiness Sharing...pengalaman seciput saya hehe

Adik beradik dan anak sedara RMC hehe...mak gi toilet lak masa ni ehehehe

Selesai Biz Sharing and makan2 sedap, solat...bertolak lah pula ke Hi Tea...excited weehuu
Sesampai aje kat Lobby...dukung Auni Nadra, turunkan Aqeef Danial...zasss die pon berlari sambil gelak2...dia lari laju ye...adalah 100m away dari Ibu...hangin btol aku....dah la...tak sempat nak buh Auni Nadra dalam carrier lagi...selesai aje with Auni Nadra...berkejaran la Ibu mengejar Aqeef Danial hoho penatnye

Masuk dalam Hall...terus ternampak Kak Cery...terus zuppppp Aura Positif berganda2...pagi dah serap Aura Positif team RMC....ni most of great leaders in Empayar Jutawan ada dalam hall ni....oh best betol..Aqeef Danial?....terus meluru ke stage dan joget2 atas sana...lantak lah anak...ada gak anak2 lain yang joget2 atas tu gak
So dh dapat seat...parade dah nak start so MC announce suh Ibu Bapa amek anak2 masing2....bermulalah kisah berpeluh2 memanggil Aqeef Danial turun dari stage dengan ibu mengendong Auni Nadra hahahha....lari sana lari sini...last2 ibu dah penat sgt...ibu kepung dia at one corner and kiterang pon bersila lah di kanan hall tu..baru lah ibu tenang nak dgr pengalaman2 Master2 Shaklee yang hebat tu......


 With anak and Mak Shaklee ;) With Kak Cery ;)
 Supermak tak?? Hehehe




Lastly...sebelum balik, dapat juga jumpa Nanny Hadhatina ..yeay

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies