Kulit cantik dengan SHAKLEE

July 11, 2013

Siapa nak dapatkan kulit yang cantik? Hehehe mesti semua orang angkat tangan kan.... Jom dapatkan kulit cantik dengan Shaklee

Selain ESP dan Vita E Complex...Jiha sekarang amalkan Shaklee Collagen Powder, hampir sebulan dah ambil Collagen...kesan yang ketara ialah lubang2 parut chicken pox mula mengecil

Collagen powder ni memang ternyata boleh mengecilkan pori-pori dan terus dapat kulit yang lebih halus dan mulus...wah semoga cik suami tak jemu2 lah memandang muka isteri nye yang kini tiada dah bekas2 hitam chicken pox itu hehehe (fuhhh lega tau)

Collagen Powder ni siap dalam sachet, satu sachet sehari...ada 15 sachet aje dalam box tu, so Jiha amek selang sehari..so boleh lah tahan sebulan....and cara pengambilan dia, boleh mix dengan your favourite drinks tapi minum pagi masa perut kosong or sebelum tidur

Macam Jiha, Jiha suka mix dengan Performance Drink...sedap ohhh...minum sejuk2... oh nak tau harga die...Retail Price RM298...Pricey? But it can do wonders to your skin and health... tp takpe, meh kita borak2 dulu pasal Collagen ni...I have something interesting to offer you ;)

Okeh ni serba sedikit pasal Shaklee Collagen Powder ni ye

Shaklee Collagen Powder (SCP) diekstrak dari sisik ikan merah
Antara manfaat SCP; 
-Anti Penuaan-mengurangkan liang-liang pori, kedutan dan garis halus
-Melembabkan dan menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang
-Meningkatkan kelicinan kulit, mengurangkan pigmentasi
-Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
-Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

Shaklee Collagen Powder yang best!!!!

Minum dengan Performance Drink memang best dan menyegarkan


So pada sesiapa nak tahu apa Special Offer pasal Shaklee Collagen Powder ni, boleh hubungi Jiha

sms/whatsapp
0123807024

Jiha
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
ID : 894167

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies