Shopping Raya!!

July 29, 2013

Hehehe tgk kat Facebook...org post luar Sogo penuh sebelum Sogo tu bukak lagi...Ya Ampun ramainye orang....Hmmm Sogo memang takkan ku pergi la....sebab pening kalau dah ramai orang gitu...dulu ada sekali penah gi, tgk dari atas, org kat ground floor tu mcm semut...penuh nye.... and lagi pulak dengan anak kecik ku dua orang...nehi kabi nehi

Hari Sabtu ke Queensbay pon rasa pening2 lalat....oh actually shopping raya DONE even before puasa heheh...ni gi sebab nak belikan baju melayu utk anak bujang kaklong kat Saudi tu...sian dierang tak dpt lg baju melayu...so maklang nye ni pon gi lah tolong carikan....dah alang2 maklang pon rembat la blouse dua...kecek hubby hehehe

Before Queensbay, kami pi Little Clothes....online store tp kedai die 5min aje dr rumah....aim beli pre-walker Auni and sandal Aqeef....beli kat situ aje murah...lg pon pre-walker aje kot...kang sat sat gi kaki Auni dah besar dah hehehe ....oh tp target agak tersasar sebab terbeli headband 2, pjs for Aqeef...pororo hehehe...puas hati dpt beli sendiri dr online...sebab boleh rasa material dia...adoi baju girl comel2 tp too big for Auni...tunggu la besar sikit nanti weehuuu

Oh sebenarnye niat tulis entry ni nak cerita perihal kat Queensbay hehehe..lepas dah pilih baju Melayu tu, nak gi bayar lah kan...hehehe...hubby jaga Aqeef and Auni dalam stroller....Aqeef ni mang kene pegang tangan dia kalau tak die lari laju....tp kebetulan ada toy xylophone kat situ...so sit at one corner...die dok main la...tp kdg bile die nak lari, ayah pegang tangan dia

Toleh lagi sekali....tgk ayah tgh borak dengan akak ni...tgh promote Baju Kurung Baby kami hehehe...tp ayah pegang siapa tu? Mana Aqeef???....Ayah salah pegang anak orang..pegang tangan lil chinese girl....budak tu td main2 sama Aqeef...agaknye time tu la tertukar kot heheh...budak tu beria mintak lepas tp ayah tak lepas sebab tak perasan borak ngan akak tu....Jiha cari Aqeef...oh die tgh cangkung aje kat bawah tu main xylophone....terus tegur ayah...'yang, u pegang siapa tu?'...punya la terkejut ayah hehehehe....mintak maaf beria2 kat budak tu.... Hehehehehe ibu boleh gelak aje sambil beratur nak bayar tu...sebenarnye suspen gak

1. Takut Aqeef lak yang dah hilang ke mana
2. Takut ayah kene pukul ngan orang konon amek anak orang, tak pasal2 aje....tgk kulit dah la tak sama hheheh

Lepas dah bayar tu....kami dua2 gelak ...adoi...camne la leh salah pegang anak orang kan hehehe

eh Auni dah bangun...dah bebel2 nak mandi lah tu...

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. muahaha..kelakarla ayah salah "tangkap" anak ni..hehe..haritu maria p QB pun xtahan..ramainya umat..dan beli sehelai baju je kt aqil..jadila..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies