Testimoni dan info tentang ESP SHAKLEE

July 10, 2013

Salam 1 Ramadhan.... Semua still bertenaga kan...pagi lagi ni hehhehe...bercakap pasal tenaga, Jiha nak share testimoni hebat ESP...

Customer Jiha die keje shift...and dia nak supplement untuk tenaga, so I recommended ESP lah, bukan sahaja untuk tenaga tapi banyak manfaat lain....so memang berbaloi-baloi beli ESP ni..

So ini lah testimoni customer Jiha setelah konsisten ambil ESP selama 2 minggu..tak mengantuk masa shift malam, gastrik pon takda dah..Alhamdulillah..syukur sangat dia pon merasai kehebatan dan kemanisan ESP


Info penting mengenai Energizing Soy Protein, ESP SHAKLEE

  • Non-GMO (non-Genetically Modified Organism)
  • 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
  • 5 sumber vitamin & 4 sumber mineral
  • Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah, 39 sesuai untuk penghidap kencing manis 
Antara Manfaat Utama ESP
  • Awet Muda dimana asid amino berperanan untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan gland
  • Baik untuk hormon dimana kandungan isoflavones dalam kacang soya membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
  • Baik untuk prostat, Genistin yang terkandung dalam kacang soya terbukti mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Juga baik untuk untuk uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat
  • Kulit remaja, baik untuk kulit di mana merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
  • Pembekal tenaga, membekalkan tenaga dengan cepat dan meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
  • Membaiki pigmentasi, membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
  • Membaiki memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
Nah...banyakkan manfaat ESP, tu sebab ramai yang dah cuba mesti jatuh cinta dengan ESP...Anda bila lagi

Jom dapatkan ESP serta supplement Shaklee yang lain dari Jiha

pm Jiha di Facebook Fanpage 'I Love my Supplement'

atau 

sms/whatsapp JIHA
0123807024
Your Favourite SHAKLEE Independent Distributor
ID : 894167

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies