The POWER of SUSU IBU

July 24, 2013



The Power of Susu Ibu

Ini kisah benar hehehe

Kisah 1
Auni Nadra ada sedikit eczema kat tepi telinga dia....kat situ aje..unlike abang dulu satu muka, pelipat semua ada huhuhu....so apply kan juga MooGoo ISB kat Auni Nadra sebab dekat abang sangat berkesan ;)...tp getting worst....jd merah melepuh pastu berair...so tak serasi dengan adik...while bf Auni....borak ngan dia bgtau dia 'susu ibu sedap kan, ni air MAGIC ni'...tibe2 eh why not apply susu ibu kat eczema dia....oh wow after 3days ni...nampak kering dah and tak merah...tgl kuping2 kering tu....hopefully baik cepat


Eczema Auni Nadra before applying susu ibu...

Kisah 2
Ramadhan 2011...Aqeef kene sakit mata sampai berdarah mata dia...lucky him tak luka kat anak mata...warded kat KPJ Kajang....sementara nak tunggu bilik, ada seorang makcik tua ni approached...suruh titis kan susu ibu dalam mata Aqeef...lepas tu kalau Aqeef dah baik, dia suruh bagi orang miskin makan...toleh tempat lain, makcik tua tu takde...hmmm malam tu kat ward...kerap sangat titis kan susu ibu dalam mata dia tu... esok pagi bila doc round...doc terkejut mata Aqeef dah ok...dah tak teruk macam petang semalam tu...



Ramadhan 2011 yang penuh dugaan


MAGIC kan Susu Ibu ni...syukur syukur syukur


I Love Breastfeeding

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies