Demi anak Shaklee hehehe

August 16, 2013

Hehehe nak cerita satu kisah Demi Anak Shaklee ku

Semalam supposed nak berjumpa dengan bakal anak Shaklee dekat Wangsa Maju time lunch hour... tapi die keluar awal dalam kol 11am mcm tu...

Kelam kabut lah i, sebab Auni Nadra tak mandi lagi (ibu tak mandi lagi hahaha)....Dia dah ada kat LRT Ampang Park dah masa tu...nak ke LRT Wangsa Maju...hanya few stations away

And when she arrived at LRT Wangsa Maju, dia kata nak jalan...terus i kata NO....jauh kot, plus kawasan situ mcm takut sikit lah nak jalan2...i mang paronoia sikit ni heheheh...so suruh jugak dia tunggu kat situ, I'll pick her up...haha tapi kat rumah lagi ni...sebab?

Nak jadi cerita mangga pagar tu buat hal...maybe karat, so tak boleh nak bukak...puas godek2...puas jugak si aceed and si ijal (adik2 bujang ku) tolong godek ....lama sgt, dah cuak ni, sebab janji ngan orang kan plus dia nak masuk kerja balik...so nekad PANJAT PAGAR uollsss hahhaha.....suh aceed standby kat luar, pass Auni Nadra kat dia, masukkan dalam kete...pastu si SUPERMAK ni pon panjat jugak lah hahahah...pastu zasss ke LRT Wangsa Maju...hehehe lega....

Alhamdulillah dapat register kan dia as member and banyak jugak die borong hehehe....berbaloi panjat pagar


LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. hahaha..sian uols!sory erk, anak shaklee u yg br register tu mmg gitu ckit kekdahnya..sume nak buat super pantas..:)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies