Master Celebration : Master Hadhatina MKB

August 26, 2013

Alhamdulillah....dapat juga datang MasCel nanny Hadha :)

And first time gi Empire....ya ampun, lama kot tak ke Subang tu...jalan banyak berubah, construction sana sini, jalan tutup sana sini...dah sampai simpang kat Empire - Subang Parade tu pukul 215pm.....hahaha tapi masuk pukul 3pm....sebab nye tatau mana simpang nak masuk, manjang u-turn u-turn aje....gps plak banyak tak recognize jalan....so memang sakit jiwa...sedih kalau terskip part2 yang penting...

Sampai je..oh baru nak mula...baru nak Master Parade...Alhamdulillah...so sempat dengar semua sharing fom Master Hj Roslan, Master Lyna Noh, Master Kamarul and of course Master Hadha sendiri....and best tgk video2 utk MasCel nanny Hadha ;)

Semangat dan aura positif berdesup2 masuk , sebak dada (hahahha tatau la nape,, hari tu NC menitik air mata, MasCel pon menitik air mata hehehe)...One day InshaAllah, Shaklee will organize MasCel for Master Siti Najihah & Mohd Hairus Izman...Amin Amin Amin

Okay...nah layan la sedikit gambar kat sana ;)


Yang diraikan : Master Hadhatina

From left : my anak Lin, my mak Ainul and Aressa and myself and Auni Nadra....hehehe noticed bag radiusite tu?..... mak Ainul bagi hadiah sempena efektif Sup

bakal Master...wewitttttt

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. terasa sebak n nk nagis bila master hadtha n suami di panggil atas pentas... bediri bulu roma.. nk juga cm tu.. =)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. cik anon....Supplement Shaklee bukan macam sesetengah pil kurus yang dapat hasil dalam masa yang mendadak...kalau turun mendadak, saya pon takut hehehe

      and Alhamdulillah.... saya dah turun 3kg lepas 2 bulan consistently makan....some people mungkin lebih banyak dari 3kg tu...ikut badan masing2...dan saya memang tak sekat pemakanan saya sebab saya breastfeed so mang super duper lapar ;)

      Delete

Thanks Lovelies