Sudah rindukan rumah dan Auni Nadra ;)

August 28, 2013



Oh almost sebulan meninggalkan rumah Penang.... since seminggu sebelum Raya hingga hari ini....wah rindu sungguh

Sorry my Penang friends, tak sempat nak beraya dan ajak orang datang raya rumah...banyak sangat event di KL, with my cousins weeding, pasang buai berendoi, MasCel, and sebab kaklong and family were here...semalam baru hantar dierang gi Airport....InshaAllah December jumpa lagi dengan geng Arab tu hehehehe

Ahad ni baru lah nak pulang ke my Home Sweet Home.... back to rutin biasa....hehehe Aqeef dah takde cousins to play with...main ngan ibu ayah adik je lah ye hehehe

oh nak cerita sikit pasal AUNI NADRA

30hb ni genaplah Auni Nadra 5 bulan....oh kejap je masa berlalu kan
Semakin panjang akal...
Tidur bukan main lasak tau
Malam kalau ngantuk sangat , mula lah mengamuk sampai nanges merempan2...sua nenen pon susah, nak gak menanges ayoyo
dah angkat2 bontot...nak merangkak agaknye dah
kalau tgk ibu makan or minum..abes dia nak tarik cawan pinggan semua
suka la isap jari tu...pastu tarik2 jari tu kat gusi...gatal kot..nak tumbuh gigi dah ke dik?
suka kan benda yang bling bling mcm cincin berlian,brooch...memang Himawari (adik Shin Chan hahaha)
Dah pandai jeles bila ibu dukung orang lain, tengok semacam pastu berombak dada hahahah

Opps sexy pulak hehehe





LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

Thanks Lovelies