Vita E Complex @ Vitamin CINTA

August 01, 2013

Salam semua....Mood happy hari ini sebab dah masuk August..bulan Anniversary saya.....so ada OFFER yang menarik untuk anda semua....Bulan CINTA untuk VITAMIN CINTA

Both perempuan and lelaki mesti sangat2 suka kan Vitamin CINTA ni....

yes Vitamin CINTA = Vita E Complex

Saya makan sebiji sehari untuk kulit yang lebih sekata, tiada kering....untuk lelaki especially suami, ehem ehem mang tak akan skip makan lah Vita E Complex ni bila dah nampak kesannya hehehe

So meh nak cerita kebaikkan Vita E Complex ni

1. Melindungi jantung kita dengan pengambilan 800IU sehari
2. Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif, sesuai untuk pasangan yang ingin kan zuriat. Dengan pengambilan 600 ke 800IU
3. Anti-penuaan, mengurangkan garis halus, parut, kulit kering, akne dan bintik penuaan, 400IU @ sebiji Vita E Complex
4. Anti oksidan yang kuat, bagus untuk membantu melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas, memperbaiki masalah oksidasi, katarak dan masalah penglihatan, 1200IU
5. Kelestarian Tenaga seksual 
6. Memperbaiki arthiritis
7. Menghalang keguguran

Retail Price : RM149 (Tidak termasuk postage)
Bulan CINTA Price : ??????

JOM CONTACT JIHA HARI INI utk HARGA yang SUPER MELETOP sempena my ANNIVERSARY ni ;)

pm Jiha di page 'I Love my Supplement'

or

sms/whatsapp
0123807024


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies