Fenomena PROMO Shaklee Collagen Powder

October 10, 2013

Alhamdulillah... 1st week of October lagi group sales dah nak cecah RM10k.... dan Alhamdulillah sudah efektif...teringat masa mula2 naik rank...nak kejar efektif dua bulan selepasnya itu agak struggle ye....tapi berkat sabar, banyak bercerita dan mengadu kat mak Shaklee saya, berkat restu mama saya Puan Siti Norizan yang selalu tanpa putus share post saya pasal Shaklee di wall dia, berkat dapat anak2 Shaklee yang tidak berputus asa, berkat punya suami dan anak2 yang sangat supportive dan dengan kehendakNya , bulan ini dengan tidak disangka2, sudah efektif sebelum minggu pertama Oktober berakhir (ok kesat air mata kejao...srooooottt)

Ok takmo nanges lama2.....heheheh salah satu sebabnya ialah...fenomena PROMO Shaklee Collagen Powder.... 2 batch sekejap aje langsai..Alhamdulillah...ni nak masuk batch ke 3...meh Jiha explain sikit macammana if korang nak dapatkan Shaklee Collagen Powder ni

Sempena PROMO Buy 6 FREE 1 ni.... korang boleh

Option 1
Kalau berkemampuan, borong 6 terus dan anda akan dapat
FREE 1 kotak Shaklee Collagen Powder
FREE membership
CASH BONUS yang anda akan dapat tengah bulan depan
FREE postage

Option 2
Cari/Kongsi 6 orang rakan anda untuk beli Shaklee Collagen Powder ni dan anda akan
FREE 1 kotak Shaklee Collagen Powder (untung kan, dapat FREE tanpa perlu keluar modal)
FREE membership
CASH BONUS yang anda akan dapat tengah bulan depan
FREE postage

Option 3
Nak beli SATU sahaja?
Boleh..Jiha akan bagi BEST PRICE untuk sekotak Shaklee Collagen Powder pon

Memang bulan ni paling berbaloi-baloi nak dapatkan Shaklee Collagen Powder yang tengah PROMO ni
Retail Price RM298...PROMO price jauh LEBIH MURAH...

Results... after 3-4 sachets anda akan perasan yang muka akan mula glowing 

boleh pm Jiha di 'I LOVE MY SUPPLEMENT'

or 

sms/whatsapp
JIHA 0123807024

~Your Favourite Shaklee Independent Distributor~
ID : 894167

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies