He is coming home yeay yeay

November 29, 2013

Hari yang ditunggu telah tiba hehehehe

After 25days...

Hubby balik dari Taiwan hari ini, flight tiba di Penang pukul 730pm. Dan dia akan zasss ke KL jumpa kiterang

Yeay yeay yeay

Kali ini, ini yang paling lama berjauhan. Konon2 macam perasaan ini mampu konon cool aje, sebab busy ngan anak2 and Shaklee, tapi hakikatnye mmg tak cool hehehehehe. Mandom juga, rasa serba tak kena bila suami takde di sisi.

Oh ye, nanti Jiha korek2 cerita from him. Apa yang menarik di Taiwan tu ye. Tapi kan hehehe kesian suami ku, weekdays mmg tak berjalan lah, sebab balik kerja pon nak dkt 11malam. Sempat jalan during weekend aje lah. Tapinye gi pon kejap2 aje, sebab die kata boring sorang2, takde wife and kids sekali.

Halal food, nanti he will share few restoran yang ada halal food. Hahahahaha gi satu restoran tu, sekali owner die cakap Melayu ok. Rupanya asal dari Penang. She is a mualaf. Husband dia orang Taiwan.

Ok, tunggu entry Jalan2 Taiwan (jalan lah sgt, kerja aje yg lebih ni hehhehee)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies