Skip to main content

Promo Vivix dah nak habis dah ;(

Vivix oh Vivix, lagi 10 hari je sebelum PROMO Vivix berakhir, sedih lah...mana taknya JIMAT ~RM100 tu.



Masa ini lah kita nak hadiahkan Vivix kat


  • Ibu bapa kita yang punya kencing manis/diabetes, kesihatan jantung, sakit-sakit sendi. Senang kata untuk kesihatan yang lebih baik untuk ibu bapa kita yang melahirkan.
  • Untuk suami dan Insan tersayang yang MEROKOK. Dengan pengambilan Vivix yang konsisten, si PEROKOK bila merokok akan rasa kelat and InshaAllah akan berhenti merokok. Bukan sekadar itu sahaja, malah Vivix mampu membantu memperbaiki paru-paru yang rosak dek asakan asap-asap rokok yang penuh dengan TAR, NIKOTIN dan lain-lain bahan merbahaya di dalam rokok.
  • Untuk Insan tersayang yang menghidap penyakit SLE, Tibi, Kanser kerana Vivix merawat hingga ke sel DNA. Pada yang pernah melalui rawatan kemoterapi, disarankan mengambil Vivix untuk merawat kembali sel-sel yang telah rosak
  • Untuk anda yang pentingkan kecantikan luar dan dalam. Vivix menggalakkan penuaan yang sihat. Tahukah anda wanita yang berusia 30 tahun yang tidak menjaga pemakanan, tidak bersenam, kesihatan dalaman dianggarkan seperti wanita yang berumur 55 tahun?? Dengan Vivix, penuaan sejajar dengan umur, anda dapat kulit yang lebih berseri dan sihat.
psssst : Vivix juga membantu menghangatkan hubungan intim suami dan isteri.

Nah, tunggu apa lagi kan...masa ni lah kita nak borong Vivix terus ;)

Beli 2 botol terus, anda akan dapat FREE Membership dari Shaklee dan bulan depan dapat CASH Bonus
Beli 6 botol, FREE 1 botol, FREE Membership dari Shaklee dan bulan depan dapat CASH Bonus

Nak beli 1 je? Pon boleh....Tanya Jiha bagaimana...SPECIAL PRICE for you ;)

Harga Retail : RM475
Harga PROMO : Jeng Jeng Jeng (Nak tahu kena whatsapp/sms/pm di FB)

Note: Kami Shaklee Independent Distributor (SID), bukan sengaja tidak mahu publish PROMO price kepada UMUM tau, Tapi ni GUIDELINES yang SHAKLEE telah tetapkan.

Ok, boleh pm Jiha di page 'I LOVE MY SUPPLEMENT'

or

SMS/Whatsapp

0123807024

Najihah Razali
~Your Favourite SID~
ID : 894167


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…