Promo Vivix dah nak habis dah ;(

November 20, 2013

Vivix oh Vivix, lagi 10 hari je sebelum PROMO Vivix berakhir, sedih lah...mana taknya JIMAT ~RM100 tu.Masa ini lah kita nak hadiahkan Vivix kat


  • Ibu bapa kita yang punya kencing manis/diabetes, kesihatan jantung, sakit-sakit sendi. Senang kata untuk kesihatan yang lebih baik untuk ibu bapa kita yang melahirkan.
  • Untuk suami dan Insan tersayang yang MEROKOK. Dengan pengambilan Vivix yang konsisten, si PEROKOK bila merokok akan rasa kelat and InshaAllah akan berhenti merokok. Bukan sekadar itu sahaja, malah Vivix mampu membantu memperbaiki paru-paru yang rosak dek asakan asap-asap rokok yang penuh dengan TAR, NIKOTIN dan lain-lain bahan merbahaya di dalam rokok.
  • Untuk Insan tersayang yang menghidap penyakit SLE, Tibi, Kanser kerana Vivix merawat hingga ke sel DNA. Pada yang pernah melalui rawatan kemoterapi, disarankan mengambil Vivix untuk merawat kembali sel-sel yang telah rosak
  • Untuk anda yang pentingkan kecantikan luar dan dalam. Vivix menggalakkan penuaan yang sihat. Tahukah anda wanita yang berusia 30 tahun yang tidak menjaga pemakanan, tidak bersenam, kesihatan dalaman dianggarkan seperti wanita yang berumur 55 tahun?? Dengan Vivix, penuaan sejajar dengan umur, anda dapat kulit yang lebih berseri dan sihat.
psssst : Vivix juga membantu menghangatkan hubungan intim suami dan isteri.

Nah, tunggu apa lagi kan...masa ni lah kita nak borong Vivix terus ;)

Beli 2 botol terus, anda akan dapat FREE Membership dari Shaklee dan bulan depan dapat CASH Bonus
Beli 6 botol, FREE 1 botol, FREE Membership dari Shaklee dan bulan depan dapat CASH Bonus

Nak beli 1 je? Pon boleh....Tanya Jiha bagaimana...SPECIAL PRICE for you ;)

Harga Retail : RM475
Harga PROMO : Jeng Jeng Jeng (Nak tahu kena whatsapp/sms/pm di FB)

Note: Kami Shaklee Independent Distributor (SID), bukan sengaja tidak mahu publish PROMO price kepada UMUM tau, Tapi ni GUIDELINES yang SHAKLEE telah tetapkan.

Ok, boleh pm Jiha di page 'I LOVE MY SUPPLEMENT'

or

SMS/Whatsapp

0123807024

Najihah Razali
~Your Favourite SID~
ID : 894167


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies