Baby Bullet oh Baby Bullet

December 17, 2013

Hehehe bought 2months ago via Mydeal. TaT nye 21working days if tak silap, tambah lagi sebulan daku di KL, makanya 2bulan.baru dapat Baby Bullet yang diidam2kan
Rm99 include postage, not bad heh?
Dah rasmikan semalam, best best best, berbaloi beli
Been eyeing for this Baby Bullet since Aqeef time lagi, tapi masa tu mahal gilos kot.
Ni dah dapat, Alhamdulillah gumbiranya.
Oh lagi satu benda yang rasa gumbira, beli bib untuk Auni Nadra. Beli bib pon nak gembira sangat hahahaha
Dah dua tiga kali pergi Toys r us, nak.beli bib dengan lengan tu, tp asek tak jadi, end.up beli benda lain. Pakai aje bib apa yang ada dulu di rumah.
Tapi lepas tgk Auni, ya ampun sepah betul makan, especially bila makan sendiri. I NEED to get that bib.
So nekad nak gi gak beli, and guess what hehehe, dapat 50% off.
Berbaloi2 rasa, gumbira hati ibu
P/s: tatau nape, takleh nak create entry pakai laptop, sedih betul, nasib baik ler ada app Blogger

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies