Rice vs Millet

December 13, 2013

Alhamdulillah, dah ada source lain for her carbo
Been rejecting rice, adoi lah anak.
Puas lah ibu masak mcm2, tapi kalau dengan nasi, mesti dua tiga suap aje.
So hari ni try bagi makan millet, vavavoom, banyak dia makan. Siap tak nyempat2 mintak suap hehehe. Yeay. Ibu happy. Semoga membesar dengan sihat ye.
Oh she is a petite baby. Makan banyak juga (selain nasi), tapi amboyai, L.A.S.A.K bukan main. Panjat sana panjat sini.
Dah berani turun sendiri dari kereta sorong dia, ibu yang kecut perut. Tapi, MasyaAllah, pandai pulak die landing kaki and adjust tak bagi jatuh hehehehe.
Auni Nadra the explorer. Tarik drawer, kumbah stok Shaklee ibu, masuk dapur. Dah bukak dah playyard dia. Tapi hati ibu mmg kene tegil betul sebab die menangis macam sandiwara semasa. Bila lepas, terus ceria merangkak satu rumah.
Berlakon sangat kan??
Hahaha topik nye Rice vs Millet, tapi dah melalut ke lain pulak.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies